Ezeréves magyar-lengyel barátság

A központi ünnepségen Orbán Viktor mellett beszédet mondott Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő is. Arról beszélt, hogy a magyar-lengyel barátság immár több mint ezer éve tart. A múltban pedig több alkalommal is úgy küzdöttek közösen magyarok és lengyelek a szabadságért, ahogy most a jövőért ...

2019. március 15. 21:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A kormány Orbán Viktor hősi szobrának felépítésére használja a rendszerváltás 30. évfordulóját Propagandavideó hívja ünnepelni az embereket a Hősök terére, és a dicsfényben megjelenik végre a rendszerváltás egyszemélyes hőse. Igen Ő. Aki elküldte haza az oroszokat. Kár, hogy az oroszok akkor má...

Nem minden kormánytag fogadta meg Varga tanácsát a Magyarországon nyaralásról Orbán Viktor Horvátországban nyaralt, a Rogán családról is készült már videó a spanyol tengerparton, pedig Varga Mihály azt mondta, nem baj, ha valaki itthon tölti a szabadságát.
A mianmari kormányfővel tárgyalt Orbán Viktor Délkelet-Ázsia valamint Európa számára az illegális migráció jelenti az egyik legnagyobb kihívást.
Együttműködési megállapodást kötött a PIM a külhoni magyar irodalmi műhelyekkel A tanácskozáson részt vett Orbán Viktor miniszterelnök is.
Olyat lép a Momentum, amivel közelebb kerül Orbán rendszerének bomlása Budapesten Orbán Viktor rendszerének legnagyobb kihívása következhet, mert a Momentum az előválasztási részvétellel alacsony kockázattal sok hasznot hajt magának, miközben az összellenzéki esélyeket is erősíti.
Nem Orbán Viktor születésnapja miatt volt tűzijáték pénteken a Várban, de ettől még épp eléggé feldühített

Így ünnepelte 56. születésnapját Orbán Viktor A kormányfő hivatalos Facebook-oldalán köszönte meg a köszöntéseket.
És ha a Fidesz különutas platformot alapítva maradna együtt Weberékkel? Nem valósult meg Orbán Viktor víziója az euroszkeptikus jobboldali többségről, csak karcolások érték a szociáldemokratákat és az Európai Néppártot, hazai fronton viszont megsemmisült az LMP többek k...
Kovács Zoltán: Nem támogatjuk Webert A nemzetközi kapcsolatokért felelős államtitkár megerősítette, amit Orbán Viktor mondott a néppárti politikusról.
Felcsúton is erősödik az ellenzék Orbán Viktor szülőfaluja, Felcsút sem lógott ki a sorból a vasárnapi EP-választáson. A részvétel megugrott a településen, a kormányzópártok támogatottsága mégis csökkent.
Orbán Viktor: Magyarország bizonyította, hogy európai nemzet Az emberek három dologgal bízták meg a Fidesz-KDNP-t.
Szijjártó: Holnap már kőkemény viták kezdődnek Szijjártó Péter külügyminiszter sajtótájékoztatót tartott Orbán Viktor beszéde után. A miniszter a miniszterelnököt visszhangozta: a bevándorlás