Az uzsorástól félnek, a mentorokban megbíznak a bedőlt lakáshitel miatt szenvedő családok

Több mint kétezer, bedőlt lakáshiteles család még az állami bérletet sem tudta rendesen fizetni. 90 százalékuk sorsát sikerült egyenesbe hozni, családonként átlagosan 160 ezer forintból.

2019. március 16. 7:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Nincs terrortámadásra utaló jel a Notre-Dame tragédiájában Ideiglenes templom épülhet a székesegyház előtti téren.
Cáfol a Nissan: nem csökkenti drasztikusan az autógyártását A Nissan cáfolta a japán Nikkei értesülését, amely szerint az autógyártó mintegy 15 százalékkal csökkentheti globális járműgyártását a 2020 márciusával záródó üzleti évben. A lap meg nem...
Szép csendben hatalmas leépítésre készülhet a Mercedes A Daimler menedzsmentje mintegy 6 milliárd eurós megtakarítást és a hatékonyság javulását szeretné elérni 2021-re a Mercedesnél, illetve további 2 milliárd euró költségmegtakarításra törekszenek majd...
Te is későn szoktál vacsorázni? Kiadták a figyelmeztetést: ezt jobb, ha tudod! A késői vacsora és a reggeli kihagyása négy-ötszörösére növeli a halál,...
Porosenko fél a bukástól Petro Porosenko hivatalban lévő ukrán elnök hívei pénteken szimpátiatüntetést tartottak a kijevi Függetlenség terén (Majdanon).
Míg mi bevezettük a nagypénteket, Ausztria beszüntette Nagypénteken az érintett egyházak Ausztria-szerte tiltakoztak az új rendelet ellen, amely szerint az idén ez már nem munkaszüneti nap az országban.

Top hírek:
Azért ez elég ijesztő: el sem hiszed, mi mindent tud rólad a telefonod Lassan már beszélni is tud....
Húsz éven belül a magyarok fele kereshet új munkát A mesterséges intelligencia az egyszerűbb munkákat veszi majd el tőlünk. A robotok kordában tartásához ugyanakkor kifinomultabb emberi képességekre lesz szükség.
Több élelmiszer jöhet unión kívülről, ha csökkennek az agrártámogatások Amennyiben az uniós Közös Agrárpolitika (KAP) forrásai csökkennek, az meg fog mutatkozni az élelmiszerárakban, s az Európai Unión kívüli import élelmiszerek beáramlását eredményezheti - mondta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke csütörtöki sárbogárdi sajtótájékoztatóján.
Itt az 5 gazdag család, akiknek köszönhetően újjáépülhet a Notre-Dame Páratlan nemzetközi összefogás vette kezdetét, miután Párizs és Franciaország egyik legnagyobb jelképe, a Notre-Dame lángra kapott. A szerkezetet sikerült megmenteni, de az újjáépítéshez rengeteg idő...
Fiatal újságírónő esett áldozatául egy észak-írországi lövöldözésnek Nesze neked, Brexit: Észak-Írországban fellángoltak a britellenes szenvedélyek, a rendőrség húsvéti megelőző akciójára erőszakkal reagált egy szakadár terrorcsoport.
2 milliárdot költ a Fradi hibrid focipályákra A pénzből 3 pálya épül öntözőrendszerrel és pályafűtéssel.