Az uzsorástól félnek, a mentorokban megbíznak a bedőlt lakáshitel miatt szenvedő családok

Több mint kétezer, bedőlt lakáshiteles család még az állami bérletet sem tudta rendesen fizetni. 90 százalékuk sorsát sikerült egyenesbe hozni, családonként átlagosan 160 ezer forintból.

2019. március 16. 7:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Meglepő fordulat: az EU hajlandó lenne újratárgyalni a Brexit-csomagot A brit külügyminiszter szerint megfelelő brit javaslat esetén az Európai Unió hajlandó lenne újratárgyalni a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszerét rögzítő megállapodást, annak...
"Magyarország nincs túl jól eleresztve demokratikus génekkel" Kínában tökéletesen megvalósul, amit Orbán Viktor igyekszik csinálni a bankrendszerrel - magyarázza a pekingi Cheung Kong magánegyetem professzora, akinek kutatási területe a társadalmi gének örökítőereje a totalitárius rendszerekben. Interjú.
Baljós folyamatok a magyar boltokban: dühöngeni fognak a vásárlók Miközben 12 ezerrel kevesebb lett az üzlet, a betöltetlen álláshelyek száma megduplázódott. A munkaerőhiányon talán csak a magasabb bér segíthetne, a kassza azonban kezd kiürülni - ebből vagy hosszadalmas sorbanállás vagy komoly áremelés lehet csak. Egyiknek sem fognak örülni a vásárlók...
Tömegek állnak most sorban az áruházláncokban: ez most létkérdés Ez most a sláger: ásványvizek, üdítők, sörök és jégkrémek...
Emelkedik az ápolók bére Július 1-jével nyolc százalékkal emelkedik az egészségügyi szakdolgozók és védőnők alapbére - jelentette be az egészségügyért felelős államtitkár szombaton sajtótájékoztatón, Budapesten.
Karácsony: 34,8 fok van a 3-as metró orosz szerelvényein Ez Karácsony Gergely Facebookon közzétett videójából derül ki.

Top hírek:
Nem váltották valóra a nyugdíjasok Kósa Lajos álmát De így is a korábbinál többen vállalnak munkát.
Rengeteg nyugdíjas dolgozik már Magyarországon Néhány hónap alatt huszonötezer nyugdíjas tért vissza a munkaerőpiacra, így már százezren dolgoznak közülük - közölte a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Nemzettel. A szombati...
Orbán-módra brüsszelezik az uniós pénzekből gazdagodó cseh oligarcha-miniszterelnök Andrej Babis maga a két lábon járó összeférhetetlenség, hiszen uniós pénzekből gazdagodik. Bűnvádi eljárás folyik ellene, ezért rátámadt a független igazságszolgáltatásra, ami viszont már a cseh polgároknak is sok, tüntetéseken követelik a lemondását.
Ha fura konvojokat látsz az utakon, ne lepődj meg! Ez az oka Hadgyakorlatok lesznek Magyarországon.
Letették a 10 milliárdos uszoda alapkövét A Modern városok program részeként közel tízmilliárd forintból épülő új városi sportuszoda alapkövét rakták le pénteken Veszprémben.
Államosításra készül a kormány az OKJ-s vizsgáknál Az intézkedések egyik következménye az lehet, hogy megnehezítik a munkavállalók külföldre áramlását.