Iványi Gábor a New York Times róla írt portrécikkében nevezi a fasizmus szimbólumának Orbán Viktort

Mondja a lelkész, aki összeadta a miniszterelnököt és feleségét, és aki a gyerekeiket keresztelte.

2019. március 16. 13:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az én munkám abból áll, hogy ne Orbán Viktor legyen a címlapon

Nem minden kormánytag fogadta meg Varga tanácsát a Magyarországon nyaralásról Orbán Viktor Horvátországban nyaralt, a Rogán családról is készült már videó a spanyol tengerparton, pedig Varga Mihály azt mondta, nem baj, ha valaki itthon tölti a szabadságát.
A mianmari kormányfővel tárgyalt Orbán Viktor Délkelet-Ázsia valamint Európa számára az illegális migráció jelenti az egyik legnagyobb kihívást.
Együttműködési megállapodást kötött a PIM a külhoni magyar irodalmi műhelyekkel A tanácskozáson részt vett Orbán Viktor miniszterelnök is.
Olyat lép a Momentum, amivel közelebb kerül Orbán rendszerének bomlása Budapesten Orbán Viktor rendszerének legnagyobb kihívása következhet, mert a Momentum az előválasztási részvétellel alacsony kockázattal sok hasznot hajt magának, miközben az összellenzéki esélyeket is erősíti.
Kikelt London polgármestere Trump ellen, és Orbán is megkapta a magáét Nem lenne szabad fogadni Trumpot a brit fővárosban, mondja Sadiq Khan, és a nyugati liberális demokráciákat fenyegető vezetők közé sorolja Orbán Viktort is.

Nem Orbán Viktor születésnapja miatt volt tűzijáték pénteken a Várban, de ettől még épp eléggé feldühített
Így ünnepelte 56. születésnapját Orbán Viktor A kormányfő hivatalos Facebook-oldalán köszönte meg a köszöntéseket.
És ha a Fidesz különutas platformot alapítva maradna együtt Weberékkel? Nem valósult meg Orbán Viktor víziója az euroszkeptikus jobboldali többségről, csak karcolások érték a szociáldemokratákat és az Európai Néppártot, hazai fronton viszont megsemmisült az LMP többek k...
Kovács Zoltán: Nem támogatjuk Webert A nemzetközi kapcsolatokért felelős államtitkár megerősítette, amit Orbán Viktor mondott a néppárti politikusról.
Felcsúton is erősödik az ellenzék Orbán Viktor szülőfaluja, Felcsút sem lógott ki a sorból a vasárnapi EP-választáson. A részvétel megugrott a településen, a kormányzópártok támogatottsága mégis csökkent.
Orbán Viktor: Magyarország bizonyította, hogy európai nemzet Az emberek három dologgal bízták meg a Fidesz-KDNP-t.