Megnyugodhat a fickó, aki 1 százalék haszonért kockáztatott 67 ezer dollárt

2019. március 17. 15:53

A cikk folytatása...Friss hírek
Nemzeti fórum összehívását javasolja a líbiai kormányfő A fórum választási törvényeket is elfogadhatna.
Megnyílnak a Csepel Művek épületei a nyitott gyárak hétvégéjén Dél-Budapest ipari központja, a Csepel-sziget 200 hektáros gyártelepének mintegy húsz helyszínét lehet megtekinteni június 29-én és 30-án a Nyitott Gyárak Hétvégéje sorozat keretében
Keanu Reeves 2077-ben is velünk lesz, csak azt nem tudni, hogy robotként vagy emberként A Los Angeles-i E3 videojátékos rendezvény minden évben tartogat meglepetéseket, az idei show azonban szokatlanul erős lett. És ebben a Mátrix- és John Wick-filmek főszereplőjének, Keanu Reevesnek is óriási szerepe volt. Mutatjuk az érdekesebb bejelentéseket.
Ha ettől a kutyás videótól nem mosolyog egész nap, akkor semmitől! Az Amazing Facebook-oldala osztotta meg azt a kutyás videót, ami alighanem egy életre eldönti a kérdést, miszerint a kutyák vagy a macskák cukibb háziállatok. Most komolyan: ki ne mosolyogna egész álló nap egy ilyen aranyos és ragaszkodó golden retriever mellett? Azon pedig tényleg nincs mit csodálkozni, hogy a videó lassan eléri az öt és fél milliós megtekintést.
Jóval esősebb lesz a jövő hét És kicsit a levegő is lehűl. De csak kicsit.
Heti horoszkóp június 17-23-ig: a Kos sikert ér el, a Skorpió régi ismerőssel találkozik A napokban nyugalom jelezheti előre a készülőben lévő változást.

Top hírek:
Kerékpárosokat ellenőriztek a rendőrök a Velencei-tónál A kötelező tartozékokat és a közlekedési szabályok betartását vizsgálták.
34 fokban 100 ember 7 PET hajót épített, hogy összegyűjtse a szemetet a Tisza-tavon
Tizenöt évesen egyedül kiment Amerikába a magyar fiú, aztán egyszer csak Einsteinnél találta magát most meg elmesélte az egészet Vacsizni vitte őt Szilárd Leó.
The speech that put Viktor Orbán on the map of politics Thirty years ago, on this day, Imre Nagy, the communist Prime Minister of the era and one of the few who understood that Hungarians had enough of the Soviet rule, was rehabilitated and reburied with full honours. Viktor Orbáns speech at Imre Nagys reburial became a symbol of what Orbán has been standing for these past 30 years and played a key role in the collapse of the Stalinist regime.
A hőség miatt nem irtják a szúnyogokat Átmenetileg szünetel a légi szúnyoggyérítés, viszont a földi permetezést folyamatosan végzik a szakemberek - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. ...
Kihúzták az ötöslottó nyerőszámait: 919 millió forint volt a tét Néhány perce véget ért a sorsolás. Mutatjuk az e heti nyerőszámokat!