Magyar Narancs: Rogán Antal bizalmasa járhat jól a belvárosban

Kertész Balázshoz köthető cégek jutnak értékes ingatlanokhoz jó áron az ötödik kerületben.

2019. március 21. 6:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hír: Ujhelyi: tiltakozunk a HVG beszántása ellen! Mélységesen megdöbbentőnek nevezte Ujhelyi István, hogy megvonták a közterületi hirdetési felületeket a címlapján Rogán Antal feleségét hozó hetilaptól.

Ebben a kocsmában biztos nem volt Tóni Rogán Antal szülőfaluja nem olyan, mint egy kelet-magyarországi zsákfalu, és nem is olyan, mint Felcsút vagy Kisvárda. Riport Szakonyfaluból.
Rogán Antal: Zalaszabar megelőzte Budapestet A miniszter egy hullámvasút átadóján lelkesedett be.
Magyar Narancs: Az ellenzék belvárosi jelöltjének családja érintett az ingatlanügyekben A szocialista Tüttő Kata élettársa érintett lehet egy V. kerületi ingatlanmutyiban.

Rogán Antal szerint kevés a kereszt Európában "Miközben a muszlim országok a muszlim vallási jelképeket kötelező jelleggel használják."
Még a parkolási biznisz kifehérítése is nagy üzlet lehet Az automaták NAV-os bekötésén eddig Orbán Viktora barátja, Garancsi István és Rogán Antal két feltalálótársa kaszált.
Eljött a nap, amikor Rogán Antal csattanó lett egy vers végén Amikor valóban az életról szól az irodalom az Élet és Irodalomban.
Muzeális értékű videó került elő: elkapták a pillanatot, amikor Rogán Antal megsejti, hogy be fog jönni az élet Megrázó felvétel a kilencvenes évek legmélyéről: egy fiatal közgazdászhallgató, Rogán Antal elmosolyodik, és elmondja, egy kis szerencsével mire juthat.
Rogán Antal feleségének, Cecíliának ragyogó ruhája megmutatta hibátlan alakját, de nem csak ez a csodás kreáció tette tökéletessé az összképet