Elképesztő magyarázatokat hoz a kormányközeli sajtó a Fidesz felfüggesztéséről

Mintha egész más szavazásról írnának: visszavert támadás, jó döntések, kompromisszum így "tájékoztatja" olvasóit a kormányközeli sajtó a szerdai EPP-szavazásról.

2019. március 21. 7:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ungváry: ha a Fidesz-kormány elveszítene egy választást, kulcsfiguráinak jelentős része börtönbe kerülne A történész szerint Soros György isteni ajándék Orbán Viktornak.

Tavaly még Lázár János kampányolt vele, most úgy érzi, a Fidesz küldte rá a rendőrséget Házkutatást tartottak a Szeviép-botrányt pörgető Szabó Bálintnál.
Hír: Orbán rendszere a Terror Házába fog kerülni Ujhelyi István hódmezővásárhelyi fórumán arról beszélt, a Fidesz szinte lemásolja a brexitet, miközben az EU az egyetlen biztonságos rendszert jelenti a magyarok életében. Meggyőződése, a történelem ...
Orbán: én már aláírtam! Orbán Viktor Pesterzsébeten írta alá a Fidesz támogatói ívét, majd pedig az eseményről videót osztott meg a Facebook-oldalán. Nagyon népszerű a kormányfő hétpontos programja, amelyet a bevándorlás meg...
Kovács Zoltán: A Facebook alapvetően fakenews terjesztésre van, amit mindenki csinál is Még jó, hogy a Fidesz Facebook-sikerét ünnepelte egy kormánybarát felmérés.
Fidesz: Európa jövője a tét! Mától gyűjthetnek aláírásokat a pártok a májusi európai parlamenti választásra. A Fidesz az elsők között Újpesten és Miskolcon kezdte meg az aláírásgyűjtést. A céljuk minél erősebb támogatást szerezni...

Országszerte 200 fórumon ismételgeti Orbán Viktor hét pontját a Fidesz Miniszterek, államtitkárok és a párt nagyágyúi is megfogják a munka végit.
Kifúrta a Fidesz a néppárti vizsgálóbizottságból Dzurindát, mert szlovák Négyfős lett volna a magyarországi helyzetet vizsgáló Bölcsek Tanácsa.
Salvini Magyarországra jön, és szeretne szövetséges maradni a Fidesszel Viszont nem vetette fel, hogy a Fidesz elhagyja a Néppártot, erről Kövér László beszélt Rómában.
A Fidesz néppártiságát felülvizsgáló Pöttering fontosabbnak tartja az értékeket az érdekeknél Úgy látja, ha a a sorrend megcserélődik, az az értékek elvesztéséhez vezet, végül pedig a politikai és morális megsemmisüléshez.
MSZP: A családvédelmi akcióterv csak a családok egy részét támogatja Tóth Bertalan szerint a Fidesz leszavazta a párt javaslatait.
A Fidesz jelöltje győzött az időközi polgármester-választáson Szelevényen Az 1008 lelkes község 823 választásra jogosult lakosából 506-an mentek el szavazni.