Rakétákkal lőttek fesztiválozókra az afgán fővárosban, többen meghaltak

Ünneplőkre és civil otthonokra támadtak.

2019. március 21. 8:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Itt a nagy bérlakáskörkép - Kik, hol, mennyiért bérelnek ma lakást Magyarországon? A lakásbérlés intézménye Magyarországon még mindig gyerekcipőben jár, de a lakáspiac szempontjából ezzel a szegmenssel is egyre inkább számolni kell. Eddig viszonylag kevés átfogó anyag született a...
HWSW: Töretlenül hisz a játékosokban a PC-piac Míg az idei évben helyenként kisebb visszaesésre, addig a következő háromban már stabil növekedésre számít a játékosoknak szánt PC-s termékek piacán a piackutatásokkal foglalkozó IDC.
Káslerék monumentális Attila-emlékműve? Hasonlíthatna Kövér Lászlóra
Ezért ragaszkodnak foggal-körömmel a készpénzhez a magyarok: banális az ok Bár van kártyájuk, mégsem engedik el a kápét...
Fél évig titkolta a szakítást A magyar tévés 14 év után lett egyedülálló Gaál Noémi fél évvel a szakítás után pozitívan tekint a jövőbe.
Aranyérem kajak 1000 méteren az Európa Játékokon Kopasz Bálint győzött. 500-on a Kozák Danuta-Kárász Anna kettős ezüstérmes lett.

Top hírek:
Gazdagoknak árulta feketén a bébielefántokat egy Srí Lanka-i vadvédelmi vezető Évente több tucat állatot adtak el a Srí Lanka-i elitnek, az elefántanyákat általában legyilkolták.
A modern autóipari beruházások a magyar gazdaság fejlődésének kulcsa Az autóipari termelés idén már 11 százalékkal nőtt.
Kálmán Olgáék aktivistái akadályozták a Hír TV munkáját A sajtószabadságért aggódó, Gyurcsány Ferenc fémjelezte Demokratikus Koalíció aktivistái fizikailag akadályozták a Hír TV stábjának munkáját.
A Huaweit érintő szakciók ellenére is kapható lesz itthon a Honor 20 okostelefon Ez a készülék ősszel ráadásul még az Android Q operációs rendszert is megkapja.
Medvepuszi? Ugyan már! Inkább az ánuszába dugta a nagylábujját
Éjjel lebontották és elhordták a kétfarkúak buszmegállóját Szombathelyen A helyi Fidesz nem örült az építménynek, amit már eleve Felcsútról vittek át.