Filmbeillő jelenetet alkotott a stúdióban Kasza Tibi

Egy idősebb hölgy játékos szerepelt a Pénzt vagy éveket! adásában, Győrfi Pál és felesége pedig a közelítés funkciót választották segítségként a hölgy esetében. Ilyenkor a színpad megmozdul a játékos alatt, az idősebb hölgy pedig kicsit megijedt ettől a dologtól, így Tibi hősiesen a megsegítésére sietett, méghozzá filmbeillő módon.

2019. március 21. 23:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kasza Tibor kiakadt a Facebookra, amiért több ezer követőt elveszített A Facebook tisztogatásának egyik áldozata lett Kasza Tibi, aki szerint a közösségi oldal rég nem a felhasználói élményt tartja a legfontosabbnak.

Kasza Tibi visszatért a Youtube toplistára Amúgy az élen a szokásos nevek állnak, de az összérdeklődés visszaesett.
Oda a latinos külső - Így néz ki ma a Fiesta énekese, Csordás Tibi A 2000-es években rajongtak érte a hölgyek.
Egy kis érdekesség a Dévényi Tibi bácsis cikkből, hátha valaki nem olvasta
Kedvencek temetője (gondolatok egy tüntetésről) Ez az a néhány tucat áttetsző, ektoplazma-szerű emberalak azok, akik az egész ellenzéket eláruló SZDSZ-ből megmaradtak. Ők a túlélők, akiket a mai napig kitart a vörös establishment pénz- és kapcsol...
Ha afrikai árvaházba menne önkéntesnek, hát, ne tegye És kelet-ázsiaiba se. A turista-önkéntesek azt gondolják, hogy segítenek, valójában gyakran csak haszontalanul lődörögnek, miután valakiknek befizették a pénzt. Ráadásul alig ellenőrzik, kik ők.

Miután végzett a sulival, egy hónapig csak ült a seggén A közös pénz költése egy kicsit az elköteleződésről is szól.
Csak úgy öntik ki a pénzt feleslegesen a magyarok az ablakon hitelfelvételkor Miért?..
Nincs az a pénz, ami elég lenne az állami médiának 2,3 milliárdos veszteséget termelt tavaly az MTVA.
Megzsarolták a Radioheadet, frappáns választ adott 18 órányi hanganyag közlésével fenyegetőztek hackerek, ha nem kapnak pénzt, ezt a Radiohead a nemzetközi klímamozgalom javára tudta átfordítani egy ügyes húzással.
Öt kínai Bluetooth hangszóró, amiért érdemes pénzt adni Itt a nyár, mikor kifejezetten jól jön egy ilyen hordozható kütyü. Mutatjuk melyikre érdemes lecsapni.
Ha az angolok nem fizetik ki a Brexit-pénzt, az olyan, mintha az állam csődöt jelenete Mindez egy válasz arra a kijelentésre, hogy Boris Johnson a legfőbb angliai kormányfőjelölt azt sugalmazta egy interjúban, hogy megtagadják a 44 milliárd eurós összeg kifizetését az EU-nak.