Továbbra sem tudni, mivel mérgezték meg a Berlusconi ellen tanúskodó modellt

Az biztos, hogy nem radioaktív anyag végzett a 33 éves Imane Fadillal.

2019. március 22. 21:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vajon tényleg keletről nyugatra tart a magyar? Az emberi jogok kihívó gyakorlása új interjúsorozat az ÉS-ben. Silvio Berlusconi ismét színre lép. Miért kell az 56-os Intézetet megszüntetni? Búcsú Térey Jánostól. Írások a pénteken megjelenő Élet é...

Berlusconiék beszálltak a Pro7-be A korábbi olasz elnök, Silvio Berlusconi cégcsoportjához tartozó médiavállalat, a Mediaset 330 millió eurós befektetéssel 9,6 százalékos részesedést szerzett a német médiacégben, a ProSiebenSat.1-ban....
Berlusconi meggyőzné Orbánt, maradjon a Néppártban Összeültek az uniós állam- és kormányfők, hogy leosszák a lapokat. EP-képviselő lett az olasz politika nagy öregje, Silvio Berlusconi is, aki a fejébe vette, az Európai Néppártban tartja Orbánt.
Berlusconi az EP-ben folytatja Ugyan csak 8 százalékot kapott a 82 éves politikus pártja, ő bent van.

30 százalék körül kapott Salvini Nagyon visszaesett az 5 Csillag, Berlusconi 83 évesen Brüsszelbe mehet.
Berlusconi Salvinivel és Melonival akarja megerősíteni a Néppártot Silvio Berlusconi volt kormányfő szeretné, ha az Európai Néppárt (EPP) ismét a jobboldaliakat képviselné.
Berlusconi szerint az Európai Néppárt szövetségre léphetne a konzervatívokkal és a nacionalistákkal Együttes erővel alakíthatnák át Európát.
Berlusconi: az EPP-nek ott kell hagynia a szocialistákat, és a jobboldallal kell szövetkeznie Orbán Viktor miniszterelnök álláspontjával értett egyet az olasz politika emblematikus figurája.