Az Exxon Valdez-katasztrófából talán sose épül fel végleg Alaszka

A 30 éve történt tankhajóbaleset volt minden idők egyik legsúlyosabb ember kiváltotta természeti katasztrófája. A hajó utána még 21 évet szolgált.

2019. március 23. 23:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A gleccserek olvadását vizsgálták a NASA kutatói Nemrégiben repülőgépes megfigyeléseket is végeztek, Alaszka gleccsereinek állapotát figyelték meg.

Friss hírek
Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.04.22) Itt a Pénzcentrum 2019.04.22-i időjárásjelentése....
Halálos autóbaleset volt Nagydorognál A 63-as főútról tért le egy autó, a sofőr a helyszínen meghalt.
Megvertek egy cseh parlamenti képviselőt egy borkóstolón Az apai ágon etióp származású Dominik Ferinek azt kiabálták közben, hogy négerek nem valók politikusnak.
Washington megvonja a mentességet az iráni olajat importáló országoktól A hírre nagyot ugrott az olaj ára a tőzsdéken.
Örömünnep 34 év után Kiütéssel!
Zalatnay Sarolta nagy szerelme Komár László volt Meglepő a szakításuk oka Zalatnay Sarolta és Komár László három évig voltak együtt.

Egy szövetségi bíró felfüggesztette Donald Trump engedélyét az olaj-, és gázkitermelésre Alaszka partjainál Visszaállt a Barack Obama által életbe léptetett tiltás.
Félnapi bevételével felelt a kőolajvállalat a világ egyik legnagyobb természeti katasztrófájáért Az Exxon Valdez balesete miatt közvetve 28 állatfajta szenvedett kárt, populációjuk helyreállásához, a növény- és állatvilág teljes regenerálódásához három évtizedre volt szükség.

Top hírek:
A véres konfliktusok megállítását kérte a pápa Urbi et Orbi üzenetében Ferenc pápa együttérez a Srí Lanka-i áldozatokkal.
Szennyvíztározóba esett, és megfulladt egy 2 éves gyerek Taktaharkányban Családi házuk udvarán történt a tragédia.
Békésen szerelte a családi parabolaantennát, amikor lelőtték nyílpuskával Éjszakai vadászok lehetnek a nem mindennapi wales-i eset elkövetői.
Játék nélkül is bajnok a PSG A párizsi csapat este kilenc órától már tét nélkül fogadhatja a Monacót.
Új elnöke lesz a Magyarnóta Szerzők és Előadók Országos Egyesületének A Magyarnóta Szerzők és Előadók Országos Egyesületének közgyűlése személyi kérdésekben döntött április 17-én olvasható az egyesület közleményében.
Húsvét: Kicsit szeszélyes, de alapvetően meleg idő várható A hőmérséklet általában 20 és 24 fok közé emelkedik.