A Rae Sremmurd egyik tagja megtámadott egy DJ-t, mert nem rakta be, amit akart

Zokon vette, hogy a DJ nem rakott be semmit kérésre.

2019. április 9. 16:16

A cikk folytatása...Friss hírek
II. Erzsébet királynő Londonba hívta Trumpot A normandiai partraszállásának 75. évfordulójáról emlékeznek meg közösen.
A DK feljelenti Orbán Viktort, mert nem lesz egyéni nyugdíjszámla Dobrev Klára szerint több millió ember veszítette el a megtakarításait.
Ceglédi: Winter is coming Hiába van idén két választás is, ez békeidőszak. Ám eljön 2020. és 21., és nem lesz jó. Vélemény.
A keddi eső tovább pusztíthatja a Notre-Dame-ot Éppen ezért rohamtempóban próbálják lefedni az épületet.
Az élet 100 kutyával - Olyan állatokat fogadtak be, akik másnak nem kellenek Olyan kutyákat fogadnak be, akiknek nélkülük esélyük sem lenne az életre vagy a gazditalálásra.
Orwell legjobb tanítványa az orosz törvényhozó szerint minél több a tiltás, annál nagyobb a szabadság A szabadságjogok korlátoznak, a tiltások viszont felszabadítanak véli Jelena Mizulina, az orosz parlament felső házának képviselője. Mizulina nem először fogalmaz meg egyéni véleményt, néhány évvel ezelőtt ő nevezte családellenesnek, hogy a házastársi erőszakot börtönnel büntetnék Oroszországban.

Top hírek:
Van valami böhöm és csillogó dolog Japánban, ami most Guinness-rekordot döntött
Arany fürdőkád lett Guinness-rekorder Elkészült a világ legnagyobb súlyú arany fürdőkádja.
Szijjártó: Juncker európai vezetőként megbukott A külügyminiszter megbukott vezetőnek nevezte Junckert.
20 milliós csalásért 300 ezres büntetést szabtak ki egy kis párt vezetőjére 300 ezer forint pénzbüntetéssel sújtott le rá a törvény.
15 éves Rómeó és Júlia musical az Arénában! Szereposztás és jegyek itt 2019. szeptember 14-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható a Rómeó és Júlia musical. A nagysikerű darabra már árulják a jegyeket. ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA! Ha nem akarsz lemaradni a musical szereposztásáról, akkor kövess minket a Facebookon, hiszen folyamatosan beszámolunk majd a fejleményekről.
Legalább huszonöten meghaltak egy bolíviai buszbalesetben Az Andok oldalába vájt úton próbált előzni a busz, de karambolozott és a szurdokba zuhant.