Ma 85 éves Bodrogi Gyula - Ki nem találod, mivel foglalkozott fiatalon a színészlegenda

Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze 2019. április 15-én ünnepli a 85. születésnapját.

2019. április 15. 6:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nagy buli volt Bodrogi Gyula 85. születésnapja Mutatjuk a partifotókat.

Gálaműsorral köszöntötték a 85 éves Bodrogi Gyulát Bodrogi Gyula ma is aktívan dolgozik, jelenleg nyolc futó darabban játszik.
Az élete a színpad Bodrogi Gyula 85 éves A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező, érdemes és kiváló művész, a nemzet színésze a mai napig aktív.
Bodrogi Gyula: Azt hitték, lelőttem Albert Flórit - interjú A nemzet színésze ma is szereti első feleségét, Törőcsik Marit. Még az is elterjedt róla, hogy féltékenységből megölte miatta a legendás focistát.
Nyilvános az 5. Magyar Filmhét programja 2019. április 22-én a budapesti Corvin moziban díjátadó gálával nyílik az 5. Magyar Filmhét. Andorai Péter, Bánsági Ildikó, Bodrogi Gyula, Koncz Gábor és Venczel Vera az az öt művész, akinek pályáját...
Filmes életműdíjat kap Bodrogi Gyula és Koncz Gábor Április 22-én a Corvin moziban díjátadó gálával nyílik az 5. Magyar Filmhét, ahol hat napig összesen 203 alkotást nézhetünk meg, köztük 21 játékfilmet.

Bodrogi Gyula döbbenetes vallomása - Ezért nem akart soha színész lenni Soha nem készült a színpadra.
Magyar Filmhét - Öt művész kap életműdíjat Andorai Péter, Bánsági Ildikó, Bodrogi Gyula, Koncz Gábor és Venczel Vera művészi pályáját ismeri el életműdíjjal a Magyar Filmakadémia Egyesület - közölte a szervezet kedden az MTI-vel
Bodrogi Gyula a véletlenekről  Matek-fizika tanárnak készült, színművész lett belőle Bodrogi Gyula szerint ez is egy véletlennek köszönhető, mint annyi minden az életében.
Törőcsik Mari kapta a harmadik csillagot az Egri Csillagok Sétányán Törőcsik Mari munkássága előtt tisztelegve avatták fel a harmadik csillagot az Eger Sikeréért Egyesület alapította Egri Csillagok Sétányon szombaton. A számos elismerése mellett a Nemzet Színésze é...
Törőcsik Mari unokája vallott: A mama soha nem segített a karrieremben A Nemzet Színésze soha nem segített fogatott unokájának a karrierépítésben.
Emléktáblát avattak Psota Irén tiszteletére Emléktáblát avattak Psota Irén (1929-2016), a nemzet színésze, kétszeres Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas színész születésének kilencvenedik évfordulója alkalmából csütörtökön Budapest...