A bulinegyedben árult drogot, 20 évet is kaphat

600 extasy tablettát és 200 gramm amfetaminport vett, hogy azt eladja, és abból meggazdagodjon egy 45 éves nő. Elkapták, most akár 20 évre is rács mögé kerülhet.

2019. április 15. 9:46

A cikk folytatása...Friss hírek
A cenzor mostan buzizik
Ujhelyi megfenyegette Ursula von der Leyent Az MSZP bukott kampányfőnöke és egyetlen EP-képviselője Facebook bejegyzésében beleszállt Ursula von der Leyenbe, aki szerinte narancsszemüveget hord és nyilván Orbán zsebében van.
A rendőrök akadályozták meg egy férfi öngyilkosságát Kecskeméten Egy bevásárlóközpont tetejéről akart leugrani.
Kecskeméten egy plázára kiálló öngyilkosjelölt életét a rendőrök mentették meg Nem használt a lebeszélés, cselekedni kellett.
Karambolozott két munkagép a Liszt Ferenc repülőtéren Két ember sérült meg súlyosan.
Ruhákat akart lopni, harapni próbált Kalocsán egy 27 éves nőnek ruhákra fájt a foga, de lebukott, így majdnem harapásig fajult a történet.

Top hírek:
Több km-es dugó alakult ki az M7-esen a Balaton felé Három autó ütközött Martonvásárnál. Később pedig Tárnoknál volt karambol.
Heller Ágnest saját halottjának tekinti Budapest Tarlós István főpolgármester részvétet nyilvánított a családnak.
Zivatarokkal jön a meleg Készülhetünk a 30 fok feletti hőmérsékletre.
Elhamvasztották a Hableány kapitányát Egy fővárosi urna­temetőben helyezték örök nyugalomra a Hableány elhunyt kapitányát.
Azért került oda, hogy az alkotmányt védje, és ugyanezért tehetik ki a szűrét Amikor valaki komoly közjogi pozícióba kerül, akkor el kell döntenie, hogy mi a vezérfonala mondta pár éve egy közéleti beszélgetésen Stumpf István alkotmánybíró, akinek a héten jár le kilencéves megbízatása. Vajon mi volt az ő vezérfonala, s azt kompromisszumok nélkül tudta-e követni korábbi elvb...
Ezrével hagyják ott a rendőrök a hivatásos állományt Komoly a munkaerőhiány a rendvédelmi területen, valamennyi szakma bajban van a rendőröktől és a tűzoltóktól a pénzügyőrökön át a büntetés-végrehajtásig írja a Népszava.