7 álomszép konyhaötlet: amikor a hűtő köré épült a dizájn - Mindegyiket elfogadnánk

Olyan a hűtő, mintha a hatvanas évekből származna, de gyönyörű a hatás

2019. április 15. 13:26

A cikk folytatása...Friss hírek
Piedone Afrikában - Teljes film - Visszanézhető: 2019.07.27-ig Rendező: Steno Szereplők: Bud Spencer, Enzo Cannavale, Werner Pochath, Desmond Thompson, Joe Stewardson
Kórház a pálmák alatt - 8. rész A kicsit hanyagul öltözködő és alkoholizáló Dr. Henrik Willing összebarátkozik a kis Robinnal és bevallja, egyedül csak a kisfiú képes őt távol tartani az italtól. Markus Wenger, a sztárügyvéd szélütést kap és életveszélyes állapotba kerül. Feleségét, Saraht a nehéz órákban Dr. Hoffman vigasztalja. A hölgy egyre gyakrabban keresi az orvos közelségét, aki viszont komolyan vergődik Sarah iránti érzése és az orvosi felelősség között.
Így dobd fel a copfodat a hőségben, ha már unod a klasszikus lófarkat Így lesz csini a lófarkad.
Zeneexpressz 2018 - 28. rész Zenés szórakoztató műsor
Valami kölcsön, valami új - II. évad 3. rész Apa lánya 
Megkéselték a Tomb Raider színészét Késeléses támadás érte a 2003-as Tomb Raider című filmben szereplő Simon Yam-ot. A 64 éves hongkongi színész-producer egy kínai bolt megnyitóján vett részt, amikor egy férfi váratlanul a színpadra ugrott és többször megszúrta őt. Menedzsere tájékoztatás szerint a színész hasi sérüléseket szenvedett.

Top hírek:
Már a 9. hónapban van - a 2012-es X-Faktorban megismert énekesnő első gyermekét várja Antal Tímea augusztus közepére várja kislányát, akinek a nevét is elárulta.
Esküvő első látásra - hétköznap 11.35 Ajánló - Esküvő első látásra: hétköznap délelőttönként a FEM3-on!
Dunai hajótragédia - Elhamvasztották a Hableány kapitányát Egy fővárosi urna­temetőben helyezték örök nyugalomra a Hableány elhunyt kapitányát értesült a Bors. Aligha vigasztalja gyászoló hozzátartozóit, mégis könnyen lehet, hogy Jurij C. visszakerül a rácsok mögé.
Lesz ne mulass! - II. évad 3. rész A szórakoztató zeneipar szerelmes házaspárjának egyedülálló és rendkívüli műsora. Jolly és Suzy várja a nézőket, hogy zenész barátaikkal elfeledtessék a mindennapok gondjait, és felhőtlenül mulathasson minden korosztály - a Zenebutik...
Ő Robin Williams ritkán látott, 36 éves fia - Zak ilyen jóképű férfi lett Zak Williams máig nem lépett túl édesapja halálán.
Arany - Teljes film - Visszanézhető: 2019.07.26-ig Rendező: Stephen Gaghan Szereplők: Matthew McConaughey, Edgar Ramirez, Bryce Dallas Howard, Toby Kebbell, Rachael Taylor