Ismét a vádlottak padján Gyurcsány volt szekértolója

Kőrös Gusztáv Tibor újra a vádlottjak padjára került.

2019. április 15. 14:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gyurcsány nyolc perccel előtte hívott - Interjú Karácsony Gergely zuglói polgármesterrel, főpolgármester-jelölttel Beteg lélek lenne, ha nem kavarná fel Kálmán Olga megjelenése és DK-s támogatása, Gyurcsánnyal ugyanis nagyon másban maradtak. Karácsony Gergely az átverés ellenére biztos abban, ő lesz Tarlós István ...

Fidesz: Gyurcsány visszafoglalta az ellenzéket, ne legyen kétség, mostantól évekig MINDENT ő irányít Ha Kocsis Máté igazat beszél, akkor Soros György végre fújhat egyet.
Gyurcsány Ferenc: Gergő mögül elment a támogatás Ahogy az várható volt, mindent borítottak Gyurcsány Ferencék azzal, hogy kihátráltak Karácsony Gergely mögül az ellenzéki előválasztáson
Gyurcsány bement az ATV-be és szétalázta Karácsonyt Elment a támogatás, megkopott a sugárzó erő, a kompromisszumok robotosa, és szólt neki előre.
Gyurcsány Kálmán Olgáról: "Ha már lett valóságos verseny, akkor vegyük komolyan" A DK váratlanul bejelentette, Kálmán Olgát indítják a főpolgármesteri-előválasztáson. Az EP-voksolás után a DK és Gyurcsány Ferenc még Karácsony Gergely mögött állt, most azt magyarázzák, csak az els...
Milák és Cseh edzői úgy beszóltak a határon túli magyarra, hogy ekkora otrombaságot még Gyurcsány sem művelt A nemzeti összetartozás napján támadtak rá a frissen honosított vajdasági Szabóra, mert féltik a saját tanítványaik helyét a válogatottban.

Puzsér szakít a Jobbikkal is Nem akar olyan ellenzékkel politizálni, amelyet Gyurcsány vezet.
Fidesz: Gyurcsány itthon, Gyurcsányné az EP-ben képviseli Brüsszel érdekeit Ezt mondta napirend előtti felszólalásában Böröcz László.
Szánthó Miklós: Gyurcsány Ferenc az építkezésben rossz, a rombolásban nagyon jó Az Éles Helyzet következő részében Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója elemzi az európai parlamenti választások eredményét.
Szépen bejöttek a mémek és a gifek Gyurcsánynak és a Momentumnak A Momentum megközelítette a Fideszt a fiatal szavazók körében, és Gyurcsány chatbotja is hozott ifjú szavazókat a DK-nak. Tudatosan feküdtek rá ezek a pártok az új generációs csatornákra.
A nap legfontosabb hírei – 2019. május 29. Vége Gyurcsány pokoli éveinek, és a Red Bull Air Race-nek.
Balavány: Nem hiszem el, már megint az a kérdés, hogy Gyurcsány vagy Orbán Véget nem érő kétezres évek.