Moszkva szerint teljesen megszűnt az együttműködés köztük és a NATO között

Mind polgári, mind katonai vonalon teljesen megszűnt az együttműködés az orosz külügyminiszter-helyettes szerint.

2019. április 15. 14:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Metróalagút elleni támadást szimuláltak Bukarestben A NATO eddigi legnagyobb katona-egészségügyi hadgyakorlatát rendezték meg Romániában magyar társszervezéssel.

Új világrend alakul, aminek még a nevét sem tudjuk Gyarmati István biztonságpolitikai szakértővel, volt NATO-nagykövettel beszélgettünk arról, hogy miért alakul könnyen a korrupció errefelé, miben hasonlítanak és különböznek az amerikai és orosz törek...
Az amerikai alelnök a NATO-ból való kizárással fenyegette meg Törökországot A törökök az oroszoktól vennének rakétavédelmi rendszert, ami nagyon nem tetszik az USA-nak. Ők a saját fegyvereiket ajánlották helyette.
Védelmi együttműködést kötött Magyarország az USA-val A NATO 70. születésnapja alkalmából rendezett konferencián írta alá Szijjártó Péter.
Óriási ünneplés fogadta az amerikai kongresszusban a NATO főtitkárát Jens Stoltenberg a védelmi összefogás 70. születésnapján mondott beszédet.
Iohannis biztonsági kockázatnak minősítette a román kormányt A bukaresti szociáldemokrata kormány a tehetetlenség és dilettantizmus szinonimája, és biztonsági kockázattá vált Románia számára - jelentette ki Klaus Iohannis román államfő a román parlament ked...

Visszatartja a törökök vadászgépeinek felpimpelését Washington Hiába a NATO-szövetség, Ankara az oroszoktól venne rakétavédelmi rendszert.
Meghosszabbították Jens Stoltenberg mandátumát 2022. szeptember 30-ig terjesztették ki a NATO-főtitkár megbízatását.
Két oligarcha és egy színész közül lehet választani a háborús Ukrajnában Március végén elnökválasztás lesz Ukrajnában, ahová bevonultak az oroszok, az ország keleti részén még mindig háború van, a NATO- és az EU-csatlakozás pedig nagyon távoli. Videó.
Vucic: a szerb nép fennmaradásának egyetlen feltétele az emlékezés Nem szabad elfelejteni, ami húsz évvel ezelőtt történt, ez a szerb nép fennmaradásának egyetlen feltétele  - hangsúlyozta Aleksandar Vucic szerb államfő a NATO Jugoszlávia elleni légicsapásai...
Húsz évvel ezelőtt mért légicsapást a NATO az akkori Jugoszláviára A magyar politikának nem volt könnyű ez a helyzet.
A magyar, aki lelőtte a lelőhetetlen lopakodót Dani Zoltán magyar alezredes szerb katonaként lőtt ki egy repülőgépet: a NATO F117-esét, pont húsz éve, amikor a katonai szövetség bombázni kezdte Szerbiát. A megmenekült pilótával barátok lettek.