Mészáros Lőrinc testvére is hasít az állami közbeszerzéseken

Főleg a Magyar Közútnak szállít be, pár év alatt 56-szorosára nőtt az egyik cége.

2019. április 15. 16:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fociakadémiát épít Mészáros Lőrinc cége 5,9 milliárdért A nyugat-magyarországi utánpótlás-nevelést fogja szolgálni az új komplexum.

Megnyílt a német piac Mészáros Lőrinc veje előtt Homlok Zsolt cégei a DB Bahnbau Gruppéval kötöttek együttműködési megállapodást.
Mészáros Lőrinc bizalmasáé, Vida Józsefé lehet a TV2 médiacsoport Vida takarékszövetkezete hitelezett Mészárosnak, és Spéder Zoltán félreállítása óta övé az FHB bank is. Az ő cégéé lenne a TV2 mind a 14 csatornája.
NER-sport lesz a golf is? A pletykák szerint ugyan a miniszterelnök nem érez komoly rokonszenvet a golfozás iránt, a környezetében mozgó vállalkozók, ha lassan is, de teret hódítanak a greeneken is. A keddi hírek szerint példá...
Kinyomozták, miért került Mészáros Lőrinc lánya a NAV szégyenlistájára A Mészáros-birodalom csúcsain egy teljes nap kellett ahhoz, hogy kiderítsék, mi történt az adóbevallással.
A nap legfontosabb hírei – 2019.04.11. Brexit, Mészáros Lőrinc, Julian Assange.

Megtaláltuk Mészáros Lőrincéket a Honvéd mögött Egész kiterjedt cégháló kapcsolódik a Honvéd új tulajdonosaihoz, melyben közvetlen kapcsolatot találtunk Bozó Zoltán és Mészáros Lőrinc köre között. Egyáltalán nem lenne meglepő, hogy Bozó csak a stró...
Mészáros Lőrinc megvette Csányi Sándor fiának golfklubját Az alcsútdobozi Pannonia Golf & Country Clubot eddig is rendszeresen látogatta a felcsúti üzletember, bár golfozni nem szokott, csak enni.
Távozik a Konzumtól Mészáros Lőrinc jobb keze Komoly szerepe volt a felcsúti milliárdos balatoni terjeszkedésében.
6 milliárd forintos nyereséget ért el Mészáros Lőrinc Konzumja Kiemelkedő üzleti évet zárt a Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt., derült ki a tőzsdei társaság piaczárást követően közzétett, IFRS szerinti konszolidált éves jelentéséből. A vállalatcsoport 28,2...
6 milliárd forint nyereséget termelt Mészáros Lőrinc tőzsdei cége Jó hír az egész családnak.
Mészáros Lőrinc benyelheti a TV2 műsorgyártó cégét Dirk Gerkens TV2-vezérigazgató távozása után is folytatódik a csatorna kormányközelbe húzása.