Rászorul-e a budapesti kávéra Aleksandar Vucic?

A mostani ellenzéki tüntetés volt a legnagyobb azóta, hogy 2000 októberében megdöntötték Szlobodan Milosevics jugoszláv elnök hatalmát. A tüntetők szabad és tisztességes választást követeltek, s azt hogy az állami médiumok adjanak teret az ellenzéknek is. Miközben a parlament előtt több tízezren tüntettek, az egyik kormánypárti tévé azt mondta, 3500-an vettek részt a demonstráción, a cinizmus pedig az elnököt is elcsábította.

2019. április 15. 16:16

A cikk folytatása...Friss hírek
Szabályosan vadászott a nőkre a Krétán meghalt tudósnő gyilkosa Egy litván nőt is üldözött a férfi a fehér autójával.
Összedőlt épület, peckesen álló Akropolisz - Felmérik a károkat az athéni földrengés után Egy épület összedőlt, autók rongálódtak meg, voltak, akik beszorultak a liftbe.
Százezer nyugdíjas tüntetett Hongkongban a városvezetés mellett Ez volt a válasz a korábbi ellenzéki tüntetéshullámra.
Mi a közös Trumpban és Boris Johnsonban? Mindkettőből lufi lett Londonban Pár napon belül miniszterelnök lehet a brit politikus, máris tüntetnek ellene.
Videón látható, ahogy az iráni Forradalmi Gárda kommandósai elfoglalják a brit hajót Helikopterrel szállnak fölé, miközben kisebb naszádok veszik körbe az olajszállító tankert.
Két férfit keres a rendőrség, gázsprayt fújtak a londoni metrón A könnygázhoz hasonló anyag egyórás tüneteket okozott a metró szerencsétlenül járt utasainak.

Top hírek:
Komoly terrorkészültséget váltott ki egy telefonbeszélgetés Rómában Egy 27 éves szíriai férfi után indítottak hajtóvadászatot az olasz fővárosban.
Teherán magyarázatot adott arra, miért foglalták le a brit tankert London egyelőre nem tervez katonai akciót.
Az USA 16 év után újra harci egységeket telepít Szaúd-Arábiába Az AP amerikai hírügynökség tudomása szerint várhatóan harci repülőgépek, légvédelmi rakéták és legalább 500 katona érkezik majd az Egyesült Államokból egy olyan szaúdi légi támaszpontra, amely az amerikai légierő fő bázisa volt az 1990-es években. Irán megint akciózott a Hormuzi-szorosban.
Katolikusok tiltakoztak Washingtonban Trump migrációs politikája ellen, letartóztatták őket A tüntetők az amerikai határőrizetben meghalt gyerekekre emlékeztek, a rendőrség letartóztatta a Szenátus épületébe behatoló aktivistákat.
Csak Zelenszkij győzelmének aránya kétséges az ukrajnai választáson Abszolút többséget is szerezhet a vasárnapi ukrajnai parlamenti választáson az új államfő, Volodimir Zelenszkij által pár hónapja alapított párt, a Nép szolgálója. Ha valóban nagyarányú lesz a győzelem, véget ér a király királyság nélkül időszak: az elnökválasztás óta eltelt hónapokban ugyanis Zelenszkij keze meg volt kötve, a parlament képviselői és a korábbi elnök, Petro Porosenko még hatalomban maradt emberei ahol tudták, ott gáncsolták a színészből lett államfő reformjait.
London fenyegeti Iránt a lefoglalt tankerhajó miatt Irán pedig azt közölte, a viszonosság elvét használta csak, lépése válasz egy iráni olajszállító korábbi lefoglalására.