Váratlanul elhunyt a 16 éves színésznő - Értetlenül állnak a tragédia előtt

Meghalt a Felhőatlasz fiatal sztárja, Mya-Lecia Naylor.

2019. április 18. 8:22

A cikk folytatása...Friss hírek
Loic Nego mindent vitt
Újabb játszótér épült fogyatékos és egészséges gyerekek számára Miskolcon A fogyatékossággal élő és ép gyermekek közös időtöltését lehetővé tevő játszóteret avattak fel, hatalmas támogatással.
Csak a sasszeműek szúrják ki - Te megtalálod ezeket a képeken? Csak az igazán profik veszik észre.
Váratlan bevételre számíthatsz - Egymondatos horoszkóp: május 22. Szerda Ma pénz jön a házhoz
Fürdőruhában kapták le - Így néz ki Margot Robbie teste Photoshop nélkül Egészen elképesztő.
Fontos üzenete van a kutatók szerint a reggeli rosszullétnek terhesség alatt A legtöbb kismama életét megnehezítik a reggeli rosszullétek, egy friss kutatás szerint azonban a tünetek jót jelentenek.

Top hírek:
A homoktövisolaj nemcsak a ráncokat tünteti el - Erőteljes, látványos hatásait kevesen ismerik Látványos változásokat eredményez a bőrön, és több zavaró problémára is megoldást nyújt.
Melyik keresztnév jelenti, hogy medvebocs? Gyermeked neve is lehet Minden keresztnévnek van valamilyen különleges jelentése. Tudod, melyiknek micsoda?
Csődeljárás elé néz Jamie Oliver étteremhálózata Csődeljárás elé néz az egyik legnépszerűbb, televíziós műsorairól világszerte is ismert brit sztárséf, Jamie Oliver étteremhálózata és az egyik legnagyobb brit acélipari vállalat, a British Steel. A két cég nem kis részben a brit EU-tagság megszűnésével (Brexit) járó bizonytalanságokat tartja felelősnek a pénzügyi nehézségekért.
400 °C-os láva ömlött a városra, 1700 évre konzerválta Herculaneumot A csaknem 2000 éve lakatlan szellemváros ma is jó állapotban van.
Csúnya szakítás: a Trónok harca szerelmespárja nem volt hajlandó együtt forgatni Lena Headey és Jerome Flynn látni sem akarják egymást a szakítás óta.
Így változik meg a testbeszéd, ha elmúlt a szerelem - 9 mozdulat, ami a szakítást jelzi előre A másik mozdulatai könnyen elárulják, ha meggyengültek vagy elmúltak az érzései: a testbeszédszakértők szerint ezek utalnak a közelgő szakításra.