Már a Google központjában is van kanyaró

Az üzemorvos tájékoztatta a dolgozókat arról, hogy nemrég az irodában járt egy kanyarós kolléga, de pánikra semmi ok.

2019. április 18. 10:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Így hallgathatja le a Google az otthoni beszélgetéseinket A Google Asszisztens mindent rögzít, a Google alkalmazottai pedig belehallgatnak a felvételekbe.

Mi lesz az Androiddal a Huawei mobilokon? A kínai gyártó ragaszkodik a Google rendszeréhez, az amerikaiak döntésétől függ, hogy felváltja-e azt a saját fejlesztésű Hongmenggel.
Franciaország az amerikai fenyegetések ellenére megadóztatja a techóriásokat Évi 400 millió euró plusz bevételt várnak a Facebook, a Google, az Amazon és társai megadóztatásától.
Sokkal jobb lesz a Google fordító alkalmazása, még több nyelvet tud majd Alapos frissítésen esik át a következő hetekben a Google Translate alkalmazása. Új nyelvek jönnek, és a kamerás fordítás is jobb lesz.
Új eszköz a Chrome-ban zenékhez és videókhoz A lejátszó gombot a Canary-ban teszteli a Google, hamarosan bekerülhet a Chrome stabil változatába is.
Megcsinálták a Chrome-bővítményt, amivel a munkahelyén is nézhet filmeket lebukás nélkül Konferenciahívást szimulál egy Google Chrome-hoz adható bővítmény, így a munkahelyén is nézheti kedvenc filmjét vagy sorozatait, anélkül, hogy lebukna a vezetőség vagy főnöke előtt.

Durván megadóztatná Európa a techóriásokat Ha a törvényjavaslatot elfogadják, az Amazon, a Facebook és a Google sem fog örülni az új szabályoknak.
Brit vizsgálat indult a Facebook és a Google ellen A szigetországban a piaci pozícióval való visszaélést vetik a két cég szemére.
Hamarosan blokkolhatja a túl "nehéz" hirdetéseket a Chrome Egy nemrég felbukkant Chromium commit alapján a Google az erőforrás-igényes reklámok kiszűrésén dolgozik.
Megadóztatják a franciák a Google-t és a Facebookot? - Az alsóház elfogadta a tervet Elfogadta a francia parlament alsóháza, a Nemzetgyűlés csütörtökön azt a törvényjavaslatot, amely az internetes óriáscégek megadóztatását írja elő. A javaslat célja a "GAFA-adó" - a Google, az...
Végre látni valami konkrét fejleményt a Google új operációs rendszeréről Továbbra sem tudni semmit arról, mikor jön és milyen lesz a Google új operációs rendszere, amit nemcsak mobilokra és táblagépekre, de számítógépekre is fel lehet majd tenni.
Őrületes csúcsot döntött Androidon a Chrome A Google böngészője elérte az ötmilliárdos telepítési számot.