Pipacsot akart szedni, de megpillantott valamit a virágban: alig hitt a szemének

Már nem is a virágot tartotta érdekesnek, amikor a belsejében alvó méhecskékre lett figyelmes.

2019. április 18. 13:06

A cikk folytatása...Friss hírek
Úszd meg a tragédiát: Ezekkel a trükkökkel kerülöd el a rossz fodrászt Egyszerűbb, mint gondolnád.
Krémes, tejszínes, rebarbarás leves: egyszerre édes és savanykás Ha a rebarbarás krémlevesbe epret is teszel, finomabb és élénkebb színű lesz.
Ő Árpa Attila új párja - A 19 évvel fiatalabb színésznővel össze is költöztek Árpa Attila egy 19 évvel fiatalabb színésznőbe szeretett bele.
Rá sem lehet ismerni a Trónok harca sztárjára Csekkold a képet az átalakulásáról!
Mindenkit átvernek - Ha ilyen üzenetet kapsz a Facebooktól, ne dőlj be! Sokakat megtévesztett már a csalás.
Skót hajóba rejtette levelét a magyar fiatal Keresik azt a magyar lányt, akinek szerelmes üzenetet hagytak egy régi hajóban Skóciában. Az üzenetet  egy Tic Tac-os doboz rejtette Glasgow-tól nem messze, egy hajóklub területén. A Barbara név állt rajta, és hogy csak ő olvashatja el. Évek óta hozzá sem nyúltunk a hajóhoz. Lesz egy kis ünnepség nálunk, ezért nekiálltunk kitakarítani.

Top hírek:
Melyik keresztnév jelenti, hogy medvebocs? Gyermeked neve is lehet Minden keresztnévnek van valamilyen különleges jelentése. Tudod, melyiknek micsoda?
Csődeljárás elé néz Jamie Oliver étteremhálózata Csődeljárás elé néz az egyik legnépszerűbb, televíziós műsorairól világszerte is ismert brit sztárséf, Jamie Oliver étteremhálózata és az egyik legnagyobb brit acélipari vállalat, a British Steel. A két cég nem kis részben a brit EU-tagság megszűnésével (Brexit) járó bizonytalanságokat tartja felelősnek a pénzügyi nehézségekért.
400 °C-os láva ömlött a városra, 1700 évre konzerválta Herculaneumot A csaknem 2000 éve lakatlan szellemváros ma is jó állapotban van.
Csúnya szakítás: a Trónok harca szerelmespárja nem volt hajlandó együtt forgatni Lena Headey és Jerome Flynn látni sem akarják egymást a szakítás óta.
Így változik meg a testbeszéd, ha elmúlt a szerelem - 9 mozdulat, ami a szakítást jelzi előre A másik mozdulatai könnyen elárulják, ha meggyengültek vagy elmúltak az érzései: a testbeszédszakértők szerint ezek utalnak a közelgő szakításra.
Szemétből gyúrta élővé a Birodalmi lépegetőt István Tévéalkatrészekből, kartonból, kidobott diszkógömbből rakja össze hihetetlen pontosságú Star Wars-makettjeit István. Némelyiket másfél év alatt.