Áprilisban találkozik Kim Dzsongun és Putyin

Az orosz elnök meghívta magához az észak-koreai vezetőt.

2019. április 18. 14:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Putyin és Trump az energiabiztonságról is tárgyalhat Japánban Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök az energiabiztonság kérdéseiről, így az Északi Áramlat 2 földgázvezetékkel szemben Washington által kilátásba helyezett szankciókról is tárgya...

11 újságíró felmondott a Kommerszantnál, miután elküldtek a laptól két embert A két újságírót a laptulajdonos-főrészvényes döntésére rúgták ki, miután április 17-én arról írtak, hogy Putyin májusban tárgyalni fog az orosz parlament felsőházi elnökének lehetséges felmentéséről.
Hír: Strache bukása a többi Putyin-bábot is magával ránthatja felkészül Orbán Viktor?! Akkor beszéljünk egyenesen: az osztrák alkancellár csúfos le- és elbukása egyértelműen bizonyította annak a sötét putyini háttérhatalmi rendszernek a meglétét, amelyről eddig is volt sejtésünk, de il...
Ő az, aki miatt rákattintasz a legkomolyabb cikkeinkre is Putyin mögött félmeztelenül lovagló Orbán Viktor, lekonyuló munkáskalapács, pop-art Áder János. Szarvas, azaz Somogyi Péter évek óta az Index illusztrátora, a kedvenc képeiből válogattunk.
Ezzel koccint Putyin és Trump? Megvan a világ új kedvence Az új trend Amerikától Oroszországig meghódította a világot.
Putyin dörzsöli a markát, Európa tajtékzik mit akar Trump Iránnal? Egy iráni katonai összecsapás katasztrofális következményekkel járna kontinensünkre a nukleáris fegyverek elterjedése, ellenőrizetlen menekültáradat, terrorista veszély és olajpiaci felfordulás képébe...

Putyin kész lenne találkozni Trumppal Az orosz elnök Oszakában, vagy akár Bécsben is találkozna az amerikai elnökkel.
Orosz dezinformációs kampány kelti az 5G körüli hisztériát Putyin tévéje újabb összeesküvés-elmélet mögé állt be, hogy nyugaton káoszt és feszültséget szítson.
Putyin szükségszerűségéből Putyin örökkévalóságába Az időérzékelésünk megváltozása vezet oda, hogy ellopják a demokráciánkat és észre sem vesszük állítja új könyvében Timothy Snyder amerikai történész.
Hatalmasat esett a jégen Putyin elnök Videón a malőr.
A hokisztár Putyin annyira el volt foglalva önmaga ünnepeltetésével, hogy zakózott egyet
A Washington Post szerint Kim Dzsongun kismiska Orbánhoz képest Kifejezetten szórakoztató látni, hogy a hírhedten bevándorláspárti Washington Post mennyire nem tud mit kezdeni azzal, hogy Orbán Viktor meglátogatja Donald Trump amerikai elnököt.