Bukarest cáfolja a pakisztáni vendégmunkások befogadását

Nem állapodott meg semmilyen akciótervről a két ország.

2019. április 18. 14:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Alonso nem tudta magát kvalifikálni az Indy500-ra Fernando Alonso és a McLaren nem tudta kvalifikálni magát második nekifutásra sem az Indy500-ra, így a spanyol pilóta idén biztosan nem szerzi meg a tripla korona harmadik, egyben utolsó darabját.
Heti Horoszkóp május 20-tól
Mi a csillagjegyed? Olyan a lakásod!
Heti Horoszkóp: Kezd?dik az Ikrek szerencse periódusa!
Mikor születtél? Szerelmi jóslataid az IKREK havára!
Ezért bomlott fel a koalíció Ausztriában Ezért bomlott fel a koalíció Az ÖVP ki akarta kényszeríteni a visszavonulásom a belügyminiszteri pozíciótól

Top hírek:
Nem csak a bevándorlásellenesség az összekötő erő Salviniék között A népek és nemzetek Európáját hirdette meg a szerinte az Európai Uniót eddig uraló elittel szemben Matteo Salvini, az olasz kormánypárt, a Liga vezetője.
Megvan a győztes - Ő nyerte meg 2019-ben az Eurovíziós Dalfesztivált Kierült, hol rendezhetik meg a nagyszabású rendezvényt jövőre.
Djokovic csak egy szettben volt méltó ellenfele Nadalnak a római döntőben A spanyol klasszis három játszmában győzte le a világelsőt.
Emlékszel még a Hegylakóra? A sorozat Duncan MacLeodja még mindig dögös pasi Adrian Paul hamarosan 60 éves, de több évtizedet is letagadhatna.
Ankara Oroszországtól vásárol Sz-400-as légvédelmi rakétarendszert A két ország közösen gyárt majd Sz-500-as rakétarendszereket.
Pécsi Ildikó és férje 50 éve házasok - Sokan nem jósoltak nekik nagy jövőt Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos 1969-ben házasodtak össze.