Játszható tech demót kapott a Dreadful Bond

A Clod Studio a mai napon úgy döntött, hogy ideje felpörgetni a Kickstarter-kampányt, így mostantól mindenki számára kipróbálható lesz a játék demója, melyben végre magunk is megcsodálhatjuk az egyedi, fekete-fehér látványvilágot.

2019. április 18. 15:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Star Citizen - már rég elúszott a Kickstarter bevétele A hihetetlenül ambiciózus Star Citizen rekordmennyiségű pénzt, több mint 240 millió dollárt szedett össze a projektet támogató játékosoknak köszönhetően. Az összeg azonban már évek óta elúszott, a ját...

Képeken a Chernobylite (PC) A Kickstarter kampányból még 5 nap van hátra, de a kívánt célt már elérték egy ideje.
Jön a régi nagy játékokat kedvelők álma, több száz klasszikussal játszhat PC-n, telefonon, Xboxon Sikeres volt a vonatkozó Kickstarter-kampány, így megkezdheti működését a retró játékokra szakosodott Antstream. A fizetős szolgáltatással gombnyomásra indíthatók a hőskor legjobb programjai.
Subverse - majdnem kétmillió dollárt szedett össze a felnőtteknek szóló játék Kickstarteren A Studio FOW legújabb alkotása olyan ütemben gyűjti a támogatókat, hogy még akár a legnagyobb Kickstarter sikereket is beérheti.

Remekül halad a Bloodborne-társasjáték kampánya Hivatalosan április 23-án, vagyis alig egy héttel korábban vette kezdetét a Bloodborne: The Board Game Kickstarter-kampánya, ami már most jócskán túllépte az előre kitűzött célt, jelenleg 2 millió dol...
Traileren a Bloodborne-társasjáték Április 23-án hivatalosan is elrajtol a Bloodborne világában játszódó társasjáték Kickstarter-kampánya, melynek beindításához máris befutott az első trailer. Hangulatos pályák, lootolás, és bossfight ...
Bloodborne - ilyen lesz a társasjáték Hamarosan elindul a Bloodborne társas Kickstarter kampánya, de előtte még megleshetjük a játékot.
Chernobylite - 30 perc gameplay érkezett Jól halad a Get Even fejlesztőinek új Kickstarter kampánya, már majdnem összejött a pénz a játékra.
Hellboy társasjáték unboxing - jobb, mint az új film? Megérkezett végre a Kickstarter segítségével megvalósuló Hellboy társas, megmutatjuk, mit rejt a hatalmas doboz.