Játszható tech demót kapott a Dreadful Bond

A Clod Studio a mai napon úgy döntött, hogy ideje felpörgetni a Kickstarter-kampányt, így mostantól mindenki számára kipróbálható lesz a játék demója, melyben végre magunk is megcsodálhatjuk az egyedi, fekete-fehér látványvilágot.

2019. április 18. 15:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Itt a bizonyíték, hogy nemcsak harcolni, de forgalmat irányítani is simán lehet fénykarddal A Star Wars-filmekben brutális összecsapások eszközei ezek a fegyverek, de a való életben sokkal kedvesebb célra használják őket.
Vélemény: most akkor tényleg egy fekete nő lesz az új James Bond? Avagy egyes kommentelők megint a címekig jutottak csak az olvasásban, vagy épp olyan dolgoktól félnek az utóbbi évek tendenciáinak tükrében, amik ebben az esetben közel lehetetlennek tűnnek.
Íme a GRID hivatalos gépigénye Kiderült, milyen gép kell a GRID futtatáshoz.
Darksiders III - véletlenül elérhetővé vált a még meg nem jelent DLC Egyelőre még a fejlesztők sem értik, mi lehet a probléma, de néhány Xbox játékosnak már elérhetővé vált a legújabb DLC egy befejezetlen verziója.
Jövőre láthatjuk A nagy Lebowski testvérfilmjét 2020-as premierdátumot kapott a The Jesus Rolls.
Dota Underlords - több mint egy tucat új hőssel bővülhet a játék Egy adatbányász kutakodott kicsit a fájlokban, így talán megtudtunk néhány részletet a jövőben érkező tartalmakról.

Gyerekkori agymenésből milliárdos biznisz: légyvadászat sóspuskával Bár alkotója mindig is komolyan gondolta az első ránézésre vízipisztolyra hajazó, légyirtó sóspuskát, a koncepcióról sokat elárul, hogy a legnagyobb közösségi finanszírozási platform, a Kickstarter...

Top hírek:
A heti játékmegjelenések és filmpremierek Noha kétségtelen, hogy nem ezen a héten rajtolnak el az év legnagyobb durranásai, azért így is jócskán akad majd okunk leülni a monitor elé, vagy ellátogatni a legközelebbi moziba.
Lekörözte a Teams a Slack felhasználószámát Először közölt felhasználói adatokat a Microsoft a Teams kollaborációs megoldással kapcsolatban. Méghozzá a megoldást több mint napi 13 millióan használják, vagyis többen, mint a konkurens Slacket.
Előzetest kapott a Preacher utolsó szezonja Ilyen lesz az új Preacher-évad.
Végleg leszámol a PUBG a csalókkal És a legújabb Inside Look-videónak hála most mi is láthatjuk akció közben, hogy miként küzdenek meg a PUBG Anti-Cheat Unit dél-koreai csapatának fejlesztői a csaló játékosok tízezreivel.
Acer blog: harmadik generáció a mobilban, I. rész Két, 3000-es mobil Ryzennel szerelt notebookot fújt be hozzánk a szél ám itt még nem 7 nm-es modellekről van szó.
Egymásnak eresztik a csalókat az Apex Legendsben A Respawn a Redditen adott helyzetjelentést arról, hogy áll az Apex Legends csalói ellen folytatott háborúval. A srácok több megoldáson is dolgoznak, ami könnyebbé teheti majd a játékosok életét a jövőben.