Ő volt Kató néni - A 61 éves Ihos Józsefet alig ismerni fel

Ihos Józsefet Kató néni szerepében szerette meg az ország.

2019. április 22. 18:06

A cikk folytatása...Friss hírek
AMNESIA 2019 ősz-tél Budapest by Night a New York Fashion Weeken (X) Ismét a New York Fashion Weeken debütált az AMNESIA új kollekciója hatalmas sikerrel mutatták be a 2019-es őszi-téli darabokat a Nolcha Shows és a Broadway-n évről évre megrendezett The Journey Fashion Festival keretében.
A Bvlgari bemutatja-BVLGARI OMNIA COLLECTION (X) #CHOOSEYOURTREAT
Horoszkóp: Május 20., Hétfő Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 20-án is!
Csak öt percet vesznek igénybe: Készítsd el a legütősebb partifrizurákat Ezeket mindenki meg tudja csinálni.
Ő volt a My Girl bájos kislánya - Már 38 éves Anna Chlumsky Friss fotón mutatjuk Anna Chlumsky-t, a My Girl-filmek sztárját.
Élethosszig tartó harisnya az új trend - Ön bevállalná? fotók Az új divat igazán pénztárcakímélő, hi­szen a nőknek nem kell többé idegeskedniük a kiszakadt harisnya mi­att. Igaz, jól meg kell választani, milyen mintát tetováltassanak a lábukra, ugyanis ezt ellentétben a harisnyával soha többé nem tudják levenni. 

Top hírek:
Megvan a győztes - Ő nyerte meg 2019-ben az Eurovíziós Dalfesztivált Kierült, hol rendezhetik meg a nagyszabású rendezvényt jövőre.
Emlékszel még a Hegylakóra? A sorozat Duncan MacLeodja még mindig dögös pasi Adrian Paul hamarosan 60 éves, de több évtizedet is letagadhatna.
Ez a nő temetéssel kötné egybe az esküvőjét A menyasszonyoknak általában vad elképzeléseik vannak, de ez tényleg mindent felülmúlt.
Pécsi Ildikó és férje 50 éve házasok - Sokan nem jósoltak nekik nagy jövőt Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos 1969-ben házasodtak össze.
Kétgyerekes anyuka leszek: ettől jobban félek, mint a szüléstől Csak azért, mert mindig is két gyerekre vágytam, még tarthatok a vágyam beteljesülésétől, ugye?
Végigolvasni is szörnyű, hogy kínozták halálra cellatársai a Vas megyei rabot - 18+ Szó szerint kínhalálra ítéltek cellatársai egy rabot egy Vas megyei börtönben. A férfi végül felmosórongyot hányva, összeverve halt meg, még az azonnal a segítségére siető börtönőrök sem tudták újraéleszteni.