A Microsoft Surface Booknak állíthat ellenfelet az NVIDIA

Könnyen lehet, hogy a következő-generációs NVIDIA Shield egy átalakítható gép lesz, asztali móddal.

2019. április 26. 13:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Lapka jellegű PC-vel is használható a GeForce GTX 1650 A LattePanda Alpha 864s-nek köszönhetően már lapka PC-n is használható az NVIDIA GeForce GTX 1650.

Az NVIDIA megijedt az AMD Navitól A Navi jelentette közelgő fenyegetés miatt állítólag gyorsabb memóriával szerelt GeForce RTX videokártyákkal frissítene az NVIDIA.
Extrém fokozatra kapcsol a Lenovo ThinkPad X1 Extreme A legújabb modell már Intel Core i9-9880H processzorral, NVIDIA GeForce GTX 1650 Max-Q grafikus vezérlővel és 4K-s OLED érintőképernyővel is vihető lesz.
Ancestors: The Humankind Odyssey - két percnyi majomkodást nézhetünk meg Az Nvidia egy rövid, exkluzív traileren mutatja be, milyen lesz a játék PC-n.
Beperelte az NVIDIA-t a Xperi A Broadcomot és a Samsungot térdre kényszerítő cég megtalálta az új célpontját.
A RAGE 2-re gyúrta ki az NVIDIA az új GeForce drivert A WHQL minősítésű, 430.64-es meghajtó a World War Z című játékon is gyorsít.

Komoly fejfájást okozhat az NVIDIA-nak a Radeon RX 3080 XT A Navira építő Radeon RX 3080 XT állítólag alaposan megszorongatja majd a GeForce RTX 2070-et.
Végre egységes chipeket kapnak az új GeForce videokártyák Eddig eltérő osztályozású chipeket használt az NVIDIA (és csak az egyik volt gyárilag tuningolható), mostantól azonban egységes megoldásra áll át az óriás.
A ray-tracinget is támogatják majd az Intel GPU-k Hivatalosan is megerősítették, hogy az Intel Xe grafikus vezérlők hardverszinten támogatják majd a legújabb NVIDIA vezérlőkkel újra divatba hozott sugárkövetést.
Ansel-támogatással jön az A Plague Tale: Innocence Alig két hét van még vissza a játék megjelenéséig, melyről a mai napon hivatalosan is kiderült, hogy Nvidia Ansel-támogatással érkezik majd PC-re, konzolokon pedig remekül fogja kamatoztatni a gyorsab...
A Voltából is örökölt valamit a legújabb NVIDIA GPU A vállalat nem a Turing videokódolóját használja az új jövevényen belül.
A notebookokba is megérkezett a 16-os GeForce sorozat Az NVIDIA két darab, viszonylag nagy teljesítménykülönbségű modellt vetett be.