A Microsoft Surface Booknak állíthat ellenfelet az NVIDIA

Könnyen lehet, hogy a következő-generációs NVIDIA Shield egy átalakítható gép lesz, asztali móddal.

2019. április 26. 13:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Íme, a Control gépigénye és első mellékküldetése És aki valós idejű sugárkövetéssel szeretné élvezni a Remedy legújabb alkotását, az alaposan felkötheti a nadrágját, el fog kélni az újabb generációs processzorok és a leggyorsabb Nvidia kártyák nyers...

Lehal a Ryzen 3000-es CPU-val és NVIDIA GPU-val szerelt PC-d? Segít az NVIDIA Hamarosan vége szakadhat a véletlenszerű rendszer-összeomlásoknak az ilyen gépeken, mert dolgozik a javításon az NVIDIA.
Új, egyszerű benchmark eszközt adott ki az NVIDIA Gyorsan felmérheted, mit tud a grafikus kártyád, ráadásul nem csak NVIDIA eszközökkel működik.
Az NVIDIA szerint maradnak TSMC-nél is az új GPU-k tekintetében A vállalat cáfolja saját munkatársa nyilatkozatát, vagyis továbbra is két partner van képben a gyártást tekintve.
Saját teljesítménymonitorozót fejlesztett az NVIDIA A FrameView ugyanazokat az alapokat használja, amelyekre az AMD OCAT épül.
Közel félóra az RTX-es Control társaságában Ha még mindig kissé zavaros számotokra, hogy miként fest majd a Remedy legújabb játéka, akkor ez a 26 perces, tartalmas játékmenet remélhetőleg mindent elárul majd. Ráadásul az Nvidia sugárkövetésével...

Az NVIDIA elismerte, hogy a Samsunghoz viszi a GPU-k gyártását A vállalat a 7 nm-es csíkszélesség tekintetében elköszön a TSMC-től, így a dél-koreai óriáscég is nagy kihívás elé néz.
Frissítette a GeForce RTX sorozatot az NVIDIA Egy Super jelzés gondoskodik az új modellek megkülönböztetéséről.
Megvannak a GeForce RTX 20 Super szériás videokártyák árai Sajnos nem csökkennek a GeForce RTX 20 szériás videokártyák árai, a legtöbb modellt egyszerűen kivonja a forgalomból az NVIDIA.
2020-ban jönnek az Intel első videokártyái Az Intel kínai leányvállalata konkrét részleteket árult el az Intel Xe grafikus vezérlőkről, amelyekkel megizzasztanák az AMD-t és az NVIDIA-t.
Jön az új NVIDIA Shield? Megerősítés még nincs, de egy mdarcy kódnevű rendszer feltűnt a Google Play fejlesztői konzolján belül.
Az IBM után az ARM is az NVIDIA fókuszába kerül Ezzel a vállalat hatékonyabban veheti fel a versenyt az x86/AMD64-es CPU-kat biztosító Intel és AMD bezárkózásával szemben.