Huawei P30: olcsóbb húsnak nem feltétlenül híg a leve

Van annyira profi a Pro, mint amennyire könnyített a Lite? Megnéztük, van-e annyi különbség tudásban a Huawei P30 széria darabjai között, mint az árukban.

2019. április 29. 20:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

HWSW: Huawei P30 Pro teszt Idén tavasszal mutatkozott be a Huawei P szériájának legújabb élharcosa a P30 Pró. Az ismerős köntösbe öltözött Huawei-modell a kamerával gurít igazán nagyot - de más területeken sem ad okot panaszra.

Kipróbáltuk: Huawei P30 Pro Az ismerős köntösbe öltözött Huawei-élharcos a kamerával gurít igazán nagyot - de más területeken sem ad okot panaszra.
Különleges kamera kerülhet a Honor 20 Pro hátoldalára Úgy tűnik, a Honor 20 Próról korábban kiszivárgott információk mégsem voltak helyesek, és a készülék nem kapja meg a Huawei P30 Próban is meglévő 10x-es hibrid zoomot. Viszont jön helyette valami egé...
Fúrt kijelzőt kap a Honor 20 Pro A Honor View 20-ból ismerős a képernyőbe épített szelfikamera, a másik extra pedig a Huawei P30 Pro telefotós kamerája lehet.

A Honor 20 Pro is megkapja a Huawei P30 Pro különleges kameráját Érdekes részletek láttak napvilágot a Honor új csúcstelefonjáról.
Huawei P30 Lite - éles a kontraszt Középkategóriás szintre is érkezett egy P30, és bár az árcímke erős, a stílusos külső és jól ismert, biztos alapok meghozhatják a sikert.
Ennek nem fognak örülni Kínában: összemérték a Galaxy S10+ és a Huawei P30 Pro sebességét videó A PhoneBuff specialitása, hogy egy robotkarral végzi el az okostelefonok sebességtesztjét, hogy minél valósághűbb legyen a végeredmény. Ezúttal viszont nem ezen múlt a Samsung sikere.
Huawei P30 - kell ennél több? Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
Snapdragon 710-et kaphat a Mi A3 Lite A normál változat jó eséllyel Snapdragon 730-cal érkezik, viszont az olcsóbb változatnak sem kell majd szégyenkeznie.