Íme, a Games with Gold májusi játékai

Meglepően visszafogott, mondhatni semennyire sem izgalmas a Games with Gold májusi felhozatala. A Microsoft következő havi kínálatát leginkább egy kínos mosollyal lehet a legjobban lereagálni.

2019. április 29. 22:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kirúgták a Lords of the Fallen 2 fejlesztőcsapatát Továbbra sem alakul jól a Lords of the Fallen 2 fejlesztése, a kiadásért felelős CI Games pedig megelégelte, hogy a munkával megbízott Defiant Studios nem tud semmi vállalhatót produkálni, így felbont...

Pagan Online - Elérhető a kooperatív mód (PC) A Mad Games és a Wargaming játékában már nem csak egyedül, hanem egy társunkkal együtt is csatába vonulhatunk.
A Riot Games zűrös belső ügyei kapcsán változásokra kényszerül A hetekben sztrájkba kezdtek a Riot Games alkalmazottai, és bár a cég nem tesz eleget minden követelésnek, valami változásnak történnie kell.
Két játék ideiglenesen eltűnt az Epic Games Store-ból a leárazások miatt Az Epic Games Store első leárazása során a platformon megtalálható összes játék kedvezményesen szerezhető be, de ez bizony nem minden kiadónak ideális.
Metro Exodus - bemutatkozott az Expansion Pass A Deep Silver és a 4A Games lerántotta a leplet a Metro Exodus szezonbérletéről, ami két vadonatúj történetközpontú kiegészítést is tartalmazni fog, ráadásul ezekben nem Artyom kapja majd a főszerepet...
Nier: Automata - Túl a 4 millión A Platinum Games a minap jelentette be, hogy újabb mérföldkövet ért el a játékuk.

Dauntless - jövő héten jönnek a konzolos kiadások A PC-s verzió pedig költözik az Epic Games Store-ra.
Epic Games Store-exkluzív lesz az Outer Wilds A Mobius Digital hivatalosan is megerősítette, hogy PC-n kizárólag az Epic boltjában fog elrajtolni a játék, de később további platformok is szóba jöhetnek, ám a részleteket és a megjelenési dátumot e...
Modderek az eredeti fejlesztői eszközökkel mutatják meg, hogy készült a GTA III A modderek munkájának köszönhetően most egyedi bepillantást nyerhetünk abba, hogy hogyan is készült a Rockstar Games történelmi jelentőségű játéka.
Szellő Merhy ellen bokszolhat októberben Belga lapinformációk szerint október 19-én a charleroi-i RTL Arena-ban kerül megrendezésre Ryad Merhy és Szellő Imre cirkálósúlyú összecsapása a WBA nemrégiben létrehozott Gold címéért.
Dobozos kiadást kap a S.W.I.N.E. HD Remaster Ugyan a Kite Games eredetileg nem tervezte, hogy dobozos változatban is piacra dobja a S.W.I.N.E. HD Remastert, de végül a kiadónak és a hazai disztribútornak köszönhetően megvalósulhatott a rajongók ...
A Scalebound elkaszálása nemcsak a Microsoft hibája volt A Platinum Games feje maga jelentette ki, hogy a sokak által várt projekt bedőlésében ők sem ártatlanok.