A patkányozó Ujhelyi most egy hamis Bayer Zsolt-idézettel próbálkozott

A szocialisták uniós kampányfőnöke egy hamisan Bayer Zsoltnak tulajdonított, kitalált mondattal próbálta meg mentegetni a patkányozást elkezdő Bangónét. Mivel a Magyar Nemzet főmunkatársa soha nem mondta vagy írta le az őt hírbe hozó mondatokat, ezért Ujhelyi jelentős kártérítést fizethet majd. Bayer Zsolt ugyanis a Pesti Srácok című lapnak megerősítette: beperli Ujhelyit és mindazokat, akik terjesztik a hamisan neki tulajdonított mondatokat.

2019. május 3. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kiadta Ujhelyi Istvánnak az NVB az MSZP mandátumát A szocialisták egy mandátumot szereztek a május 26-i EP-választáson.

Újabb levélben támadta Szanyi Tibor az MSZP vezetését A szocialista politikus főként Tóth Bertalan és Ujhelyi István pártársára tett megjegyzéseket.
Szanyi kegyetlenül beleszállt Tóth Bertalanba és Ujhelyibe Újabb levelet írt az MSZP tagjainak Szanyi Tibor. A szocialisták leköszönő EP-képviselője két hete már komoly vihart kavart az MSZP tagjainak írott levelével, amelyben Tóth Bertalant és Ujhelyi Istv...
Bayer Zsolt: Vérlázító, ami történik, ennek következménye kell legyen! A Magyar Nemzet publicistája szerint a román mint nemzet nem ilyen, a heccelőket viszont felelősségre kell vonni.
Hír: Együttműködésre hívta a Fidesz ellenzékében lévő EP-képviselőket az MSZP és a Momentum Koordinált együttműködésre hívta a Fidesz ellenzékében lévő EP-képviselőket az MSZP és a Momentum politikusa - ezt Ujhelyi István és Cseh Katalin közösen jelentették be csütörtökön, az Európai Parlam...
Hír: Sokadik perét nyerte meg Ujhelyi István az őt gyalázó kormánysajtóval szemben Újabb bírói ítélet mondta ki, hogy hazudott a kormányzati propaganda-sajtó Ujhelyi István szeged-szőregi házának állítólagos felújításával kapcsolatban.

Ujhelyi István szeretne Magyarország zöld EP-képviselője lenni A szocialista politikus a környezetvédelmi bizottságba is beülne, és megkérte Jávor Benedeket, hogy ha tudja, segítse majd a munkáját.
Ujhelyi kapja az MSZP-P egyetlen európai parlamenti mandátumát A helyért Ujhelyi István és Szanyi Tibor versenyzett egymással.
Újabb pert nyert Ujhelyi, a Lokál sem mondott róla igazat A Figyelő után a Lokálról is kimondta a bíróság, hogy valótlanságokat állított az előző ciklus MSZP-s EP-képviselőjének szegedi házfelújításáról.
Bayer Zsolt mutatja az új irányt: A külföldiek mellett most már a zöldeket is lehet gyűlölni A neves szakértő szerint a zöld mozgalom a globalizáció fedőszerve.
Ujhelyi: A DK elvette az MSZP programját Ujhelyi István úgy tervez, hogy beül az Európai Parlamentbe, de erről még az MSZP választmányának kell döntenie.
Az MSZP-vezetés nem mond le, később döntik el, kit küldenek az EP-be Tóth Bertalan listavezetőként lemond a saját mandátumáról, de nem fog automatikusan Ujhelyi István utazni Brüsszelbe. Jávor Benedek viszont biztosan nem lesz EP-képviselő.