World War Z - ez várható a következő pár hónapban

Remekül startolt a World War Z, a Saber Interactive pedig megújult lelkesedéssel szállítja majd a megjelenés utáni tartalmi frissítéseket. Máris megtudhattuk, hogy mivel gazdagodik majd a játék július végéig.

2019. május 3. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

World War Z teszt A Saber Interactive jó pár évvel a film és több mint egy évtizeddel a könyv után látta elérkezettnek az időt, hogy játék készítsen a World War Z-ből. A kooperatív módra kihegyezett cím azonban a törté...

A RAGE 2-re gyúrta ki az NVIDIA az új GeForce drivert A WHQL minősítésű, 430.64-es meghajtó a World War Z című játékon is gyorsít.

Friss hírek
Dark Souls 3 - az új moddal a NieR: Automata főszereplőjével játszhatunk Aki a Dark Souls 3-at és a NieR: Automatát is szereti, az most boldog lehet, hiszen mixelheti a kettőt.
Doom Eternal - menő művészi rajzot villantottak a fejlesztők A most közzétett kép ugyan nem a játékból származik, de azért így is jól bemutatja a pokoli kaland hangulatát.
Tom Clancy's The Division 2 - lehet, hogy máris gyengítik az első raidet A konzolosoknak eléggé meggyűlt a bajuk a játék legelső raidjével, de a fejlesztők szerencsére figyelnek a visszajelzésekre.
Battlefield V - elképesztő mutatványt produkált az egyik játékos A trükk nem új, de eddig még nem láttunk olyat, hogy valaki a DICE új játékában megcsinálta volna azt.
2021-ben érkezik a Mortal Kombat-film Azt már eddig is tudni lehetett, hogy idén kezdődnek el a forgatási munkálatok, ám a mai napon a premier pontos dátuma is kiderült. Sajnos még két évig Mortal Kombat-film nélkül maradunk.
Új SSD profiknak A Kingston bemutatta vállalati ügyfeleknek és nagy teljesítményigényű felhasználóknak szánt, új generációs M.2 NVMe PCIe SSD-jét, a KC2000-et.

Kipróbáltuk a Quake-készítők új játékát, amire máris egymillióan ugrottak rá Max Brooks világhírű regénye által megálmodott univerzumot igyekszik bővíteni a Saber Interactive gondozta World War Z, amely az egyszerűbb játékmenet ellenére is rekordokat döntöget. Mi is kipróbált...
World War Z - nagyon jól fogy, a PC-s eladások miatt külön boldog a fejlesztőcsapat A játéknak egy hét alatt sikerült eljutnia egymillióig, és az Epic Games Store-ral kötött megállapodás sem volt akadály.
Brit toplista: élen nyitott a világméretű zombiinvázió A hónap utolsó csendesebb hetét tudhatjuk magunk mögött, kisebb változások azért így is történtek az élen, a frissen piacra dobott World War Z ugyanis simán legyűrte a The Division folytatását.

Top hírek:
Tényleg tempós SSD-t kaphat az új PlayStation A fejlesztői gép prototípusa a 6 GB/s-ot adatátviteli sebességet ostromolja.
Feltűnt a PCI Express 4.0 pár 400-as sorozatú Gigabyte alaplapban Ez még nem jelent semmi biztosat, de kísérletezik a cég az érkező Ryzenek új képességének kihasználhatóságával.
Új SSD profiknak A Kingston bemutatta vállalati ügyfeleknek és nagy teljesítményigényű felhasználóknak szánt, új generációs M.2 NVMe PCIe SSD-jét, a KC2000-et.
John Wick: 3. felvonás - Parabellum filmkritika John Wick vétett a bérgyilkosok szabályai ellen, így a fejére kitűzött 14 millió dolláros vérdíj mindenki céltáblájává teszi. Egészen Marokkóig kell majd menekülnie, hogy feloldozást kapjon.
Csupa kijelző lesz a Redmi csúcsmodellje A Redmi K20-ról egyre több információ érkezik, kivéve a bemutató hivatalos dátumát. Azt továbbra sem tudjuk.
Sniper Elite V2 Remastered teszt - Berlin elesett Tényleg szebb lett valamivel a Sniper Elite V2, de hiányosságai ennyi év után még inkább zavaróak, mint eredetileg.