Egyetlen ország vállalta, hogy bemutatja Woody Allen új filmjét

A forgalmazó Amerikában teljesen eltemette a világsztárokkal forgatott filmet a zaklatási botrányok miatt. Allen 19 milliárd forintos pert indított.

2019. május 7. 10:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nem érdeklődnek a kiadók Woody Allen memoárja iránt Elküldte a tervezetet, de számtalan helyről elutasították.

Woody Allen, a csúnya kisfiúk és a gyönyörű nők
Diane Keaton: Woody Allen örülhet, hogy nem vett feleségül Boldog szingliként Diane Keaton. Az Annie Hall és Elvált nők klubja című filmek 73 éves színésznője visszatekintve az életén semmit sem bánt meg. Bár barátai folyton nyaggatták, miért nem házasodott s...
Bárcsak mindenki úgy adna interjút, ahogy Anjelica Huston Az Oscar-díjas színésznő őszintén beszélt Polanski, Woody Allen és Jack Nicholson botrányos ügyeiről.
Megfojtottak egy terhes nőt, majd kivágták méhéből a gyermekét Amerikában A nő testét eltűnése után három héttel találták meg, három embert őrizetbe vettek.
Kitiltott a Facebook egy izraeli céget, amely világszerte hamis hírek terjesztésével segített politikai pártoknak Afrikában, Ázsiában és Dél-Amerikában is tevékenykedett a magát tanácsadócégként hirdető vállalat.

Mélypontra süllyedt a születések száma Amerikában A gazdasági fellendülés ellenére harminckét éves mélypont az Egyesült Államokban.
Hajdu Szabolcs: A függetlenség létkérdés, és hajlandó vagyok megfizetni az árát Két filmjével is eljutott az Oscar előszobájáig, a súlyos témák mindig eléje gurulnak. Családjával szerencsét próbált Amerikában, ahol megtapasztalta, mennyire fontosak a gyökerek. Itthon egy kudarc ...
Dél-Amerikában sajátította el a gerillahadviselést az Olaszországot egyesítő Garibaldi 159 éve, 1860. május 11-én szálltak partra Szicíliában Giuseppe Garibaldi vörös inges önkéntesei, a marsalai ezrek, ezzel megkezdődött az egységes Olaszország megteremtéséhez vezető felkelés.
Vették a magyar blue chipeket - Csak a Richter lógott ki a sorból Pénteken folytatódott az esés Amerikában annak hatására, hogy felerősödtek kereskedelmi háborús félelmek a befektetők körében. Ez kedvezőtlenül hatott a nyugat-európai részvényindexek teljesítményére....
Jobb bérekért sztrájkoltak az Uber-sofőrök Amerikában Munkajogokat és magasabb béreket követeltek.
Meglett a Stonehenge évtizedek óta elveszettnek hitt darabja Amerikában volt.