Magyarország még több hitelt szeretne az EBRD-től

Magyarország fontosnak tartja, hogy az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) tovább növelje hitelezési tevékenységét az európai régióban és Magyarországon, illetve a nemzetközi pénzügyi...

2019. május 8. 17:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A volt jegybankelnök, Simor András búcsút vett az EBRD-től Első alelnökként két és fél évig dolgozott a bankban.

Magyarországon van Hollywood legdögösebb színésznője - Fotók Megérkezett a tengeren túlról a Marvel-filmek királynője, aki éppen a Népszínház utcában forgat.
Mire lobbantott fényt a Máglyatűz? A Máglyatűz célja a valós hatalmi folyamatok bemutatása volt, mert Magyarországon számos illúzió és tévhit van a környező világról, akár Oroszországról, akár Romániáról – fogalmaz Demkó Atti...
Kulcsár Edina királynőként ragyogott - Talpig aranyba öltözött a szépségversenyen Kulcsár Edina aranyszínű ruhában jelent meg a Magyarország Szépe döntőjében.
Ő az ország legszebb lánya Nagypál Krisztina lett Magyarország Szépe 2019-ben, a showműsorral egybekötött verseny döntőjét élőben közvetítette vasárnap a Duna Televízió és a Duna World csatorna.
Szerinted mi a jó hely a Balatonon? A tó, amiról tízmillió magyarnak van határozott véleménye. Várjuk a tippeket a 444 jó hely Magyarországon kalauzba!

A liberális közgazdászok hiteltelensége Magyarországon először Matolcsy György és Varga Mihály csinált valódi gazdaságpolitikát, olyat, amelyik nem volt ellentétes a társadalompolitika alapvető céljaival.
Magyar, lengyel, és cseh vétóval bukott el a uniós klímacél Magyarország mégsem állt át a zöld oldalra.
Még mindig az EU-átlag alatt fogyaszt a magyar Az Eurostat összehasonlítása szerint ebben Magyarország hátulról a harmadik az unióban.
Orbán Viktor a boszniai államelnökség soros, szerb elnökével tárgyalt Videó! A Magyarország és a boszniai Szerb Köztársaság közötti intenzív politikai és gazdasági kapcsolatok kiépítéséről is megállapodott Orbán Viktor miniszterelnök és Milorad Dodik, a háromtagú boszniai álla...
Veszélyes, Magyarországon is elérhető "csodagyógyszer" miatt adtak ki figyelmeztetést Az internetről rendelhető MMS szer sem a HIV-et, sem a rákot nem gyógyítja, viszont veseelégtelenséget és fulladást is okozhat. A WHO másodjára ad ki miatta figyelmeztetést.
Van olyan hely Magyarországon, ahol egy zsák szeméttel is tudsz fizetni Amellett, hogy pénzt takarítasz meg, a környezetedért is tehetsz.