B52-eseket küldött Katarba Amerika

Iránnak szól a látogatás.

2019. május 10. 7:54

A cikk folytatása...Friss hírek
Utcai dohányzókabinokba terelnék a szingapúri dohányosokat A nemdohányzók védelme érdekében felállított fülkék azonban nem tetszenek a dohányosoknak.
Az oroszok több mint fele homofób egy felmérés szerint 43 százalék szerint nem illetik meg az LMBTQ-közösség tagjait a többségi társadalommal azonos jogok, és az emberek harmada nem állna szóba ismerősével, ha kiderülne róla, hogy meleg.
Az "ostoba nacionalistákat" ostorozza Juncker Az Európai Bizottság elnöke a CNN-nek adott interjúban arról beszélt, hogy a nacionalista politikusok fenyegetik az európai szolidaritást.
Fejbe szúrni a másikat 50 pont, mellkason késelni 30, gyomor 20 pont Londonban odáig fajult a tinik bandaháborúja, hogy ponttáblázatot csináltak a késeléseikre. És erről Youtube-videókban rappelnek.
Independent: Pénteken Theresa May bejelentheti a lemondását Nagyon gyorsan fogy a levegő Theresa May körül, a brit lap szerint már pénteken bejelenti lemondását.
Megtalálták, hogy kik gyártják az ózonpajzsot romboló, betiltott CFC-gázokat A Kína észak részén lévő két tartományban, Santungban és Hopejben lévő hőszigetelőhab-gyárakban állítják elő a Földet védő ózonpajzsot romboló, 2010 óta betiltott CFC-gázokat. A Nature című folyóiratban megjelent cikk szerint az utóbbi években világszerte újra nő a veszélyes gázok kibocsátása.

Top hírek:
Moszkva polipként fonja körbe az Orbánt szövetségbe hívó pártokat A napokban lemondott osztrák alkancellár, a szabadságpárti Heinz-Christian Strache egyebek mellett azért sétálhatott bele a bukását hozó csapdába, mert pártja közismerten jó kapcsolatokat tartott fenn Vlagyimir Putyin Oroszországával, így nem volt gyanús, hogy egy orosz milliárdos-unokahúg ajánlott újabb segítséget némi ellentételezésért.
Anya azért dolgozik külföldön, mert drága az óvszer Egyre több nő megy Kelet-Európábaól nyugatra időseket gondozni. A pénz nyilván jobb, de vannak árnyoldalak is.
Egy rejtélyes bécsi ügyvéd is felsejlik a Strachét lebuktató videó mögött Egy bécsi ügyvéd mutatta be az FPÖ frakcióvezetőjének a magát orosz oligarcha-rokonnak kiadó nőt, majd végül ők hívták el az azóta lemondott alkancellárt Ibizára, ahol az őt megbuktató videó készült.
Eltévedt ukrán katonákat fogtak el az oroszok a Donyec-medencében Egy nappal azután, hogy az új ukrán elnök bejelentette, népszavazást tartana a békéről.
Közel 30 millió forintért lettek új amerikai lobbistái a kormánynak A floridai Greenberg Trauriggal kötöttek szerződést, ahol korábban Rudy Giuliani is dolgozott
Két nap alatt másodszor fogtak el orosz bombázókat az amerikaiak Alaszka partjait ismét túlságosan megközelítették orosz gépek.