Rejtett kamerás felvételeken szembesítik a pedofil papokat áldozataikkal, felbolydult Lengyelország

Egyetlen nap alatt 3,5 millió megtekintés felett jár a dokumentumfilm, ami felrázta egész Lengyelországot. A filmben áldozatok mondják bántalmazóik szemébe, hogy mit tettek velük.

2019. május 12. 19:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Alex felügyelő - II. 7. rész Lengyelország egyik leggazdagabb üzletemberét elrabolják. Az emberrablók számításait azonban keresztül húzza egy idős úr, akit el kell tenniük láb alól, hogy ne maradjon nyom. Azonban a rendőrség össz...

Lengyelország húsz éven belül 6 atomreaktort építene Az ország az USA-val júniusban írt alá szándéknyilatkozatot békés célú atomenergetikai együttműködésről.
Hogy került Lengyelország az USAkínai technológiai hidegháború közepébe? Feloldja Trump a Huawei elleni szankciókat, vagy mégsem?
Megkerülhetetlenné váltak a V4-ek A V4-ek határozott diplomáciai fellépése Manfred Weber után Frans Timmermanst is megbuktatta, a visegrádi országok Magyarország, Lengyelország, Csehország és Szlovákia Ursula von der Leyen német véd...
Itt a lista: ezek a vezetők lázadtak fel Timmermans ellen A francia elnök, a német kancellár, valamint a spanyol és a holland miniszterelnök megállapodott arról, hogy az Európai Tanács a szociáldemokrata Frans Timmermanst jelöli az Európai Bizottság elnöki p...

Ezen a mozgékony grafikonon lehet követni, ahogy Szlovákia és Lengyelország is gazdagabbá vált Magyarországnál A Bruegel Intézet animációja 1993-tól napjainkig mutatja az európai országok rangsorát GNI/fő alapján.
Nem állapodtak meg a 2050-es klímasemlegességről az uniós csúcson Sajtóhírek szerint Csehország, Lengyelország és Magyarország ellenállása miatt bukott a terv.
Változások a Liberty Global európai vezetőségében Eric Tveter visszavonulását követően Robert Redeleanu, a UPC Magyarország és Lengyelország vezérigazgatója lesz a kelet-európai régió vezetője július 1-től.
A V4-ek közül csak Magyarország fogadta tárt karokkal Putyin bankját Lengyelország tizenkilenc évvel ezelőtt lépett ki Nemzetközi Beruházási Bankból, azóta sem kapta vissza a pénzét. Magyarország nemrég ajánlotta fel, legyen a bank székhelye Budapesten.
Zurek, bigos, sarlotka - Megkóstoltuk Lengyelországot és imádtuk