Benedict Cumberbatch végre megkapta a BAFTA-díjat

A tévés díj nagy nyertese a Killing Eve című sorozat lett, még a szabályokat is átírták miatta.

2019. május 13. 14:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A brit komikus inkább szemeteszsákba bújt a BAFTA-n, hogy a luxusruha árát eladományozhassa Ötletes és fontos üzenettel is bír.

Benedict Cumberbatch hamarosan A szolgálólány meséje hősnőjével forgat Elisabeth Moss lesz Jane Campion új filmjének női főszereplője.

Friss hírek
Előkerült a Notre-Dame törmelékéből a zárókő egyik angyalkaszobra A törmelékek között megtalálták az április 15-i tűzben súlyosan megrongálódott párizsi Notre-Dame kereszthajójának zárókövét díszítő négy aranyozott angyalka egyikét - közölte André Finot, a székesegyház kommunikációs vezetője.
Rokonaival is hadakozott és Oroszországon is keresztülgyalogolt Madagaszkár magyar királya Benyovszky Móric, a kalandorokban gazdag 18. század egyik legmerészebb világutazója, a több nemzet hőseként számon tartott madagaszkári király 233 éve, 1786. május 23-án esett el a madagaszkári Angontsy melletti erődnél.
Moby szerint egy ideig randiztak Natalie Portmannel, de a színésznő erről mit sem tud Nagyon másképp emlékszik a zenész és a színésznő erre az időszakra.
Hernádi Judit Alföldinek: Vállalom, de nem vetkőzöm A színésznő azt mondja, van benne félelem, mert mindig félünk valakitől vagy valamitől, de nem engedi, hogy eluralkodjon ez rajta.
A Velencei Biennálén is felbukkant Banksy Egy több kis képből összeálló nagy festmény mellett ült sállal, sapkával eltakarva magát. Alkotásának címe: Velence olajban, amivel a város problémáira utalhat.
Ókori sört készítettek 5000 éves élesztőből izraeli tudósok Ötezer éves, régészek által fellelt cserepekbe száradt élesztőmaradványok felélesztésével sört állítottak elő izraeli tudósok jelentette a The Jerusalem Post című izraeli újság honlapja szerdán.

Benedict Cumberbatch és a legfőbb szolgálólány Oscar-díjas rendezővel forgatnak A Zongoralecke rendezője, Jane Campion életében most először dolgozik férfi főszereplővel, és ettől nagyon lelkes.
Benedict Cumberbatch Lamborghinijével elsodort egy biciklist, akitől egy pofont kapott jutalmul Az eset kapcsán nem történt feljelentés, de a sérült most kártérítési pert fontolgat.

Top hírek:
Az Örkényhez csatlakozva a Katona József Színház sem ad be pályázatot az NKA-hoz A Facebookon közölték a hírt.
Vadállatok az Indexben Denevérfalka, macskabagoly, tarantula: csak néhány a sok különös állat közül, melyek az elmúlt két évtizedben megfordultak a szerkesztőségben. Bónusz: mi okozta a félelmetes éjszakai nyikorgást?
Nekem, te ne ugass, vau, vau, vau újra összeáll Nagy Feró ős-Bikinije A Beatrice ideiglenes megszűnése után, és a D. Nagy Lajossal felálló Bikini zenekar előtt Nagy Feróék két lemezzel is poptörténelmet írtak. Szeptemberben újra összeáll az ős-Bikini, igaz, csak egy koncert erejéig.
Natalie Portman kifakadt Moby életrajza miatt A zenész azt állította randiztak, a színésznő szerint ez az egész csak reklámfogás.
A toplista elejére röpítette a Vengaboyst a Strache-botrány Ausztriában most nincs nagyobb sláger ennél.
A Velencei Biennálén is felbukkant Banksy Egy több kis képből összeálló nagy festmény mellett ült sállal, sapkával eltakarva magát. Alkotásának címe: Velence olajban, amivel a város problémáira utalhat.