Elbeszélgetett a Haas csapatfőnöke a nagydíj után a pilótákkal

Parc Fermé: Elbeszélgetett a Haas csapatfőnöke a nagydíj után a pilótákkal

2019. május 13. 16:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Lopás miatt kell változtatnia egy Forma-1-es csapatnak? Bírósági ügybe keveredett a Forma-1-ben szereplő Haas főszponzora.

Elvették a logóját a Haas főszponzorának A Haas F1-es istálló főszponzora, a Rich Energy pert veszített egy kerékpárgyártó céggel szemben, miután az megvádolta a logójának ellopásával. El kell tüntetni az autókról az agancsos emblémát.
Grosjeanék jól elverték a középmezőnyt A Haas újra megvillant Barcelonában, az időmérőn alaposan elpáholták a közvetlen riválisokat. De vajon ezúttal a gumikezelés is rendben lesz, vagy újabb szenvedős, hátralépegetős futam jön?
F1-Archív: Alonso győztes csapatban akar lenni jövőre A Manor kihagyja a szezon közbeni tesztet, Haas saját csapatot akar, Mateschitz elégedetlen, lesz éjszakai futam az F1-ben, Raikkönen pedig a Ferrarihoz igazolhat (2001-ben!): május 11. híreiből szeme...
Bottas a Ferrarik előtt az első barcelonai edzésen Előbb megúszott egy ütközést Verstappennel, aztán legjobb kört autózott a pénteki nyitóedzésen az utolsó futam győztese. Vettel és Leclerc a második-harmadik helyen, a Haas meglepően jól kezdett.
A partnerek még nem kapnak az új Ferrari-motorból Legalábbis egyelőre: a jelentősebb motorfejlesztést Barcelonában még csak a gyári csapat használhatja, a Haas és az Alfa Romeo egyelőre várja, hogy beszerelhesse.

Haas: Mi bánunk a legrosszabbul a gumikkal A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner tisztában van vele, hogy az övék a legrosszabb gumikezelés az egész mezőnyben, de dolgoznak azon, hogy fejlesszék a VF-19 erre vonatkozó tulajdonságait.
Grosjean: Ez kib*szott idegesítő Az autó kezelhetősége mellett a technikai gondok sem derítették jókedvre Romain Grosjeant Bakuban, a Haas F1-es pilótája szerint erre most már ki kell találniuk valamit.
Svájci pilótát igazolt a Haas Parc Fermé: Svájci pilótát igazolt a Haas
Ez meg mi? Fo(ci)rmula-E? Parc Fermé: Ez meg mi? Fo(ci)rmula-E?
Verstappen Budapest után Zandvoortban is parádézott Parc Fermé: Verstappen Budapest után Zandvoortban is parádézott
Jön a női bajnokság újabb futama, de WTCR, DTM és MotoGP is szerepel a szombati programban Parc Fermé: Jön a női bajnokság újabb futama, de WTCR, DTM és MotoGP is szerepel a szombati programban