A világ első tető nélküli biztonsági autója

Az ABB FIA Formula E bajnokság új biztonsági autójaként debütáló BMW i8 Roadster Safety Car a Monacói Nagydíj előestéjén, a Yacht Club de Monaco színpadán ünnepelte világpremierjét.

2019. május 14. 8:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vergne nyert Monacóban, Massa a dobogón Nyolc egymást követő különböző győztes után Jean-Eric Vergne a hajrában rá nehezedő nyomás ellenére meg tudta szakítani a Formula-E nagy sorozatát, és szezonbeli második győzelmét aratta a Monaco ePri...

Friss hírek
Egy karóra, amitől Schumacher tényleg gyorsabb lett 93-ban Gondolná, hogy Michael Schumachert 1993-ban egy Casio karóra segítette abban, hogy minél gyorsabb legyen a Benetton-Forddal? Az akkoriban még az első vb-titulusára csak áhítozó későbbi hétszeres világbajnok és a japán időmérő szerkezet furcsa kapcsolata a Monacói Nagydíj hétvégéjén került felszínre, de a sztori igazságtartalmát a formula.
A Ferrari úgy érezte, már nem éri meg kiküldeni Leclerc-t A Ferrari gyakorlatilag magára vállalta azt, hogy miattuk esett ki Charles Leclerc már az időmérő Q1-es szakaszában, ugyanis úgy érezték, nem fenyegeti már a monacóit veszély.
Bottas fejében az orosz-finn jégkorong-meccs járt az időmérő alatt? Miután Bottas az időmérő után az újságírók elé került, válaszadás helyett inkább azt igyekezett mihamarabb megtudni, mi lett a jéghoki meccs eredménye, amit a finnek az oroszok ellen játszottak épp akkor, amikor ő még javában a monacói köröket rótta.
Helyszíni: Rendkívüli sajtótájékoztatón magyarázkodhatott a Ferrari Lewis Hamilton fényes sikert aratott a Monacói Nagydíj időmérő edzésén, ahol a legforróbb téma mégsem a Mercedes menőjének újabb elsősége volt, sokkal inkább az, hogy a Ferrari megégette a helyi reménységet, Charles Leclerc-t. A mindig eminens kisdiákként viselkedő monacói a hazai blama után kiakad...
Leclerc előrébb kerül a rajtrácson Parc Fermé: Leclerc előrébb kerül a rajtrácson
59 ezred döntött az F2 sprintfutamán! Azzal, hogy Nyck de Vries sorozatban már második futamgyőzelmét aratta a Formula-2-es bajnokságban, alaposan megközelítette a tabella éllovasát, Nicholas Latifit. De még hátra volt a sprinfutam.

Leclerc szívesen nyerne Bakuban Monaco F1-es pilótája továbbra sem hajszolja élete első királykategóriás futamgyőzelmét, ám egy érzelmi szálat figyelembe véve jó jelnek venné, ha erre Bakuban kerülne sor.

Top hírek:
Ez volt a harmadik monacói edzés Az első két szabadedzés alapján úgy tűnt, a Mercedes végképp leküzdötte azt a gyengeségét, hogy Monacoban képtelen az igazán jó teljesítményre - csütörtökön brutális fölényben voltak mindenkihez képest. Szombaton jött a harmadik gyakorlás.
Alonso lábával törte el a McLaren-Dallara kormányát Indyben Meglepően nyugodtan nyilatkozott a kétszeres F1-es bajnok spanyol arról, hogyan törte el autójának kormánykerekét az Indy 500 múlt szerdai edzésén elszenvedett balesete közben.
Bottas fejében az orosz-finn jégkorong-meccs járt az időmérő alatt? Miután Bottas az időmérő után az újságírók elé került, válaszadás helyett inkább azt igyekezett mihamarabb megtudni, mi lett a jéghoki meccs eredménye, amit a finnek az oroszok ellen játszottak épp akkor, amikor ő még javában a monacói köröket rótta.
Újabb hihetetlen Ferrari-hiba, Leclerc nem is érti Q1-es kiesését A Ferrari legnagyobb ellensége maga a Ferrari. A harmadik szabadedzést megnyerő Charles Leclerc a Q1-ből sem jutott tovább, ezt egyértelműen csapata hatalmas stratégiai baklövésének köszönheti.
Lemaradtál az monacói F1-es időmérőről? Nézd vissza az összefoglalót! Parc Fermé: Lemaradtál az monacói F1-es időmérőről? Nézd vissza az összefoglalót!
Hamilton: Ez a pole többet jelent, mint bármelyik másik Az időmérő második helyezettje, Bottas csalódott, de elérhetőnek tartja a futamgyőzelmet, a harmadik Verstappen pedig a végén már nem akart kockáztatni. Az időmérő első három helyezettjének nyilatkozata.