Most a buddhisták támadták meg a muszlimokat Srí Lankán

Újabb zavargások törtek ki Srí Lankán azután, hogy a szigetország kormánya felfüggesztette a keresztények elleni húsvétvasárnapi merényletsorozat után bevezetett országos kijárási tilalmat. Most a muszlimok az áldozatok, az elkövetők pedig a lakosság többségét kitevő buddhisták.

2019. május 14. 14:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kijárási tilalom Sri Lankán a muzulmánellenes erőszakhullám miatt Korábban a közösségi médiát is lekapcsolták.

Srí Lankán lekapcsolták a közösségi portálokat Túlságosan elharapózott a muzulmánellenes erőszakhullám.
Életveszélyes csókok: elképesztő helyeken romantikázik a fiatal pár - fotók Egy brüszszeli pár, Jean és Ca­mille azzal próbálta meg lenyűgözni az Instagram-követőit, hogy Srí Lankán egy vonatból kilógva csókolóznak. A merész szerelmesek azt írták a képhez, hogy: Az egyik legm...
Összetűzések voltak muszlimok és keresztények között Srí Lankán Erőszakos összetűzések voltak vasárnap Srí Lankán a helyi muszlimok és keresztények között a fővárostól 30 kilométerrel északra lévő Negombo városban, ahol a hatóságok kijárási tilalmat rendeltek el.
Terhes nő robbantotta fel magát Srí Lankán Három gyereket és három rendőrt ölt meg a terroristafeleség a házkutatás idején.
Emelkedett az azonosított külföldi áldozatok száma Srí Lankán A holttestek közül már huszonötöt hazaszállítottak.

Betiltották az arcot elfedő ruházatot Srí Lankán 4175838
Merényletek Srí Lankán - Gyűjtést hirdet a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Gyűjtést hirdet a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) a húsvétvasárnap Srí Lankán elkövetett terrortámadások sérültjei, az áldozatok családtagjai javára és a megrongált templomok helyreáll...
Lövöldözés tört ki Srí Lankán egy razzia során Egyelőre nem tudni, hogy vannak-e sebesültek vagy halottak.
Mintegy százzal kevesebb a halottak száma Srí Lankán Kormányilletékesek szerint az áldozatok száma feltehetően 250 vagy 260.
Azt hitték, eltűntek Srí Lankán, de életben vannak Két dánról nem tudtak semmit a merényletsorozat után, de kiderült, élnek.
Nemzeti gyásznapot tartottak Srí Lankán A szigetországban megkezdődött az elhunytak eltemetése.