Magyarországra is megjött a felturbózott YouTube, benne sok vágyott extrával

Egy évvel az indulás után Magyarországra is megérkezett a Google zenehallgatós szolgáltatása, a YouTube Music, amiből ingyenes és fizetős változatot is kínálnak a felhasználóknak. Mostantól elérhető a YouTube Premium is.

2019. május 14. 19:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bobafett olyan erővel ment neki a magyar szélsőjobbosoknak, hogy a Youtube reflexből letiltotta

14 éves amerikai kislány a szélsőjobb legújabb sztárja A magát komikusnak nevező Soph korábban gamerparódiákkal vált népszerűvé Youtube-on, aztán bevette a piros pirulát, és ma már csak rasszista, nőgyűlölő, homofób tartalmat tol. És imádják.
Brutális! 3 millió feliratkozóját vesztette el a híres YouTube sztár Még Kylie Jenner is kikövette...
Meghalt Guga Zvolenszki Zoltán hobbivideós halálhírét a felesége jelentette be a bánki család közkedvelt Youtube-csatornáján.
A Google adatvédelmi okokra hivatkozva törölte Gulyás Márton rablópártos videóját a Youtube-ról Valaki panaszt tett a cégnél, hogy a beleegyezése nélkül szerepelt a videóban.
Lelőtték a közösségi médiát Kazahsztánban, ne tudjon az ellenzék szervezkedni A Facebookot, a YouTube-ot, az Instagramot és sok helyi portált is elérhetetlenné tettek, miután az ellenzék tüntetéseket jelentett be.

Pikachu, a detektív - igazából nem került fel a teljes film a YouTube-ra A premier előtt még mókáznak a netezők egy kicsit a nézőkkel.
A YouTube ingyenessé teszi a fizetős tartalmait Netflix-trónkövetelő akart lenni a videómegosztó, de mégis inkább a reklámmal megszórt ingyenes változatra vált.
A Video Infó 1 csatorna épp megmenti a magyar YouTube-os kultúrát Elek Zoltán úgy megérkezett erre a platformra, mint kevesen.
1 000 000+ videót néztek át a YouTube moderátorai, hogy kiszűrjék a terrorista tartalmakat A YouTube közlése szerint több mint 10 ezer moderátor dolgozik azon, hogy ne kerüljön terrorista kontent a nézők elé.
Mit tett értünk vagy épp ellenünk az EU? Kihúzta a gyufát a YouTube-nál, eltörölte a roamingdíjakat, viszont kispadon tartja a migrációs kérdést.
Durván megalázta feleségét a népszerű YouTube-sztár, kiakadtak a rajongók - videó Már nagyon bánja a férj, hogy gyantát tett alvó felesége szemöldökére.