Még több hónapig jöhet szennyezett olaj Magyarországra Ukrajnából

Mintegy 350 ezer tonna szennyezett olaj van még mindig Ukrajnában.

2019. május 14. 19:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Aknagránátot lőttek egy kijevi tévéadóra Az aknavetőt a helyszínen megtalálták. Egy hét múlva parlamenti választás jön Ukrajnában.

Ukrajnában kényszerkasztrálni fogják a kiskorúak ellen szexuális bűncselekményt elkövetőket A parlament fele megszavazta.
Ukrajnában az elmúlt 21 évben nem történt meg a valódi rendszerváltás Az ukrán elnökválasztáson fölényes győzelmet arató Volodimir Zelenszkij gőzerővel készül arra, hogy olyan pártok kerüljenek többségbe a kijevi parlamentben, amelyek támogatják céljait
Németh Zsolt: bízunk a magyar-ukrán kapcsolatok normalizálódásában Bízunk abban, hogy az Ukrajnában bekövetkezett változásoknak köszönhetően sikerül normalizálnunk a kétoldalú kapcsolatainkat, és orvosolni tudjuk a kárpátaljai magyarság sérelmeit - jelentette ki ...

UNICEF: Milliókat veszélyeztet Kelet-Ukrajnában a harcok miatt kialakuló ivóvízhiány A hálózatot helyreállító munkások közül pedig többen meghaltak az ágyúzásban. Kiemelten veszélyeztetett 500 ezer gyerek.
Az ET Közgyűlése nem vehet részt az ukrán parlamenti választáson Andrij Parubij ukrán házelnök visszavonta az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének (PACE) szóló korábbi meghívását arra vonatkozóan, hogy a szervezet képviselői vegyenek részt megfigyelőként Ukrajnáb...
Azonos nevű jelöltet indítanak Brenzovics Lászlóval szemben Ukrajnában Ezzel igyekeznek rontani esélyeit az ukrajnai parlamenti választásokon.
Újabb nagy mobilgyártó jelenhet meg az európai piacon Egy ideje nyilvánvaló, hogy a Vivo is betörne az EU-s piacra. Folytatva a terveit, most Ukrajnában jelent meg a cég.
Kiújultak a harcok Kelet-Ukrajnában Dörögtek az ágyúk, 4 polgári személy megsérült.