Valamit gyorsan tisztázzunk, nehogy összekeveredjen a fejekben, van Washington (ami jó) és New York (ami rossz)

A hiperaktív Szijjártó Péter túl gyors tempót diktál a Fidesz-szavazóknak.

2019. május 14. 20:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

New York partjainál elsüllyedt tankerből próbálják apránként leszívni az olajat A Coimbrát 1942-ben érte találat, azóta 54 méterre a tengerszint alatt vesztegel. Pár éve észlelték az első olajfoltokat.

Nem túl örömteli a New York-i piac Mínuszban álltak a New York-i tőzsde irányadó indexei este.
Népzenei koncert lesz a Carnegie Hallban hétfőn Különleges magyar zenei produkcióval ismerkedhet meg a New York-i publikum, a Carnegie Hallban ugyanis május 20-án 18 magyar művész lép fel - tájékoztatta Vincze Máté kulturális tanácsos, a New Yo...
Meleg lett Hamupipőke hercege A Buckingham-palota tőszomszédságában mutatta be új musicaljét Andrew Lloyd Webber, a műfaj koronázatlan királya. A zeneszerző és csapata Hamupipőke klasszikus történetét dolgozta fel - természetesen ...
Az Egyesült Államok csecseneket és oroszokat sújtott szankciókkal Washington egy csecsen csoportot és öt személyt, köztük három orosz állampolgárt sújtott szankciókkal.
A Hudson folyóba végzett kényszerleszállást egy helikopter A New York-i balesetet a pilóta is megúszta. Hajók vontatták ki a gépet.

Lettországban megtámadtak a Dallas Mavericks kosarasát, Kristaps Porzingist Állítólag oroszok mentek neki, amiért elhagyta a New York Knicks-t és a Dallashoz igazolt.
Az amerikai külpolitika lehetséges fordulatáról I. Ám minél legbonyolultabb a globális környezetünk, annál inkább van szükség arra, hogy Washington világosan fogalmazza meg elsődleges külpolitikai érdekeit.
Trump kufárdiplomáciája aligha vet véget a káosznak a Közel-Keleten Az utóbbi évek legsúlyosabb harcai dúltak a hétvégén a Gázai övezet és Izrael között, miközben az USA Iránnal szemben egyre harciasabb. Washington csábít és fenyeget, célja tárgyalásra bírni a Hamász...
Sajnos a végére sem támadt fel New York Mínuszban álltak a New York-i tőzsde irányadó indexei péntek este.
A Washington Post szerint Kim Dzsongun kismiska Orbánhoz képest Kifejezetten szórakoztató látni, hogy a hírhedten bevándorláspárti Washington Post mennyire nem tud mit kezdeni azzal, hogy Orbán Viktor meglátogatja Donald Trump amerikai elnököt.
Atomprogram: Washington és London eltérően látja Teheránt A brit külügyminiszter szerint London és Washington eltérő álláspontokat képvisel az iráni nukleáris programról kötött nemzetközi megállapodásról