Kövesd élőben a Zenfone 6 bemutatóját!

Május 16-án, azaz csütörtökön minden kiderül az Asus Snapdragon 855-tel várt újdonságáról.

2019. május 15. 11:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Csak a legfontosabbak Az Asus a ZenFone 6 specifikációjának tulajdonképpen legfontosabb elemeit osztotta meg Twitteren. És Instagramon még néhány dolgot.

Rejtett szelfikamerával, notch nélkül jöhet az ASUS Zenfone 6 Gyors lesz, az már biztos, de a kiszivárgott képek szerint ötletes megoldással érték el, hogy a szelfikamera ne rondítson bele az előlapba.

Friss hírek
John Wick: 3. felvonás - Parabellum filmkritika John Wick vétett a bérgyilkosok szabályai ellen, így a fejére kitűzött 14 millió dolláros vérdíj mindenki céltáblájává teszi. Egészen Marokkóig kell majd menekülnie, hogy feloldozást kapjon.
Rainbow Six: Siege - bemutatkozott az új szezon A hétvégén tartott Pro League döntőjében hivatalosan is bemutatkozott a Rainbow Six: Siege következő szezonja, az Operation Phantom Sight, ami a sok-sok újdonság mellett két új operátort is felvonultat majd.
A Huawei és a Google viszonya - ami mögötte van A Reuters tegnapi cikke alapján bombaként robbant a hír, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnöki rendeletének hatására a Google bizonyos technológiák és licencek kiadását illetően nem működik a jövőben együtt a Huawei Technologies-szel. Az egyelőre bizonytalan kimenetelű döntés felhasználók százmillióit érintheti.
Bojkottálják a Huawei-t az amerikai technológiai óriások Új szakaszába lépett az amerikai-kínai kereskedelmi háború.
Huawei: nincs szükségünk amerikai komponensekre Erről maga Ren Zhengfei nyilatkozott, aki hangsúlyozza: a Huawei semmi törvénybe ütközőt nem tett, és felkészült a külső beszállítóktól való függés lazítására.
3Dconnexion CadMouse Wireless egér: univerzális többdimenziós Tesztünk alanya leginkább modellezés közben érzi otthon magát.

Hova lett a kameralyuk? Az eddigieken nem látszott egyértelműen, de az Asus legújabb előzetesén nyoma sincs a ZenFone 6-ra várt kameralyuknak.
Belépő Asus lépett piacra Senki ne zavarodjon bele, ez nem az az Asus ZenFone Live, ami már bemutatkozott. Tavaly előtt és három éve is. Csak név ugyanaz.

Top hírek:
Megint baj van az Intel processzorokkal Alig hevertük ki a Meltdown és Spectre támadásokat, most itt az újabb fenyegetés.
E3 2019: Két új játékkal készül a THQ Nordic Már biztos, hogy legalább két új játék bejelentésével készül az idei E3-ra a THQ Nordic. A hírek szerint nem teljesen új címekről lesz szó, hanem egy régebbi játék remake-jéről és egy korábbi franchise folytatásáról.
Switches portok és stratégiai játékok uralják május második felét A hónap hátralévő részében sem fogunk unatkozni.
E3: 2019 - A THQ Nordic két ismert sorozat folytatását jelenti be Az idei expó minden bizonnyal érdekes lesz, hiszen régi szériák folytatásainak leleplezésére számíthatunk.
A Minecraft lehet minden idők legnépszerűbb játéka Nehéz megbecsülni, hogy pontosan mennyi példányt adtak el a Tetrisből, de sokan 170 millióra saccolják a számot. Ha ez igaz, akkor a Minecraft a maga 176 milliójával minden idők legkapósabb játéka lehet.
A legjobb mobiljátékok a héten Megjelent a díjnyertes The Gardens Between iOS-re, és világszerte elérhetővé vált a Durango.