Teljesen digitalizált új csúcskórház nyílt

Automatizált fűtés, hűtés, csőposta, szállítórobotok, digitális betegakták, hibrid műtő és az informatikai eszközökkel összekötött orvosi műszerek - a legmodernebb technológiával felvértezve várja a betegeket az osztrák főváros legújabb kórháza, a Krankenhaus Nord - Klinik Floridsdorf.

2019. május 15. 13:14

A cikk folytatása...Friss hírek
Bele kellene őrülni, de inkább csak belehülyülünk A H.P. Lovecraft világát felhasználó The Sinking City ígéretesen kezdődik, de hosszú távon az ember idegeire megy.
Mégis jöhet az Apple kiterjesztett valóság szemüvege? Úgy tűnik, hogy a kaliforniai konszern kitart a technológiával kapcsolatos tervei mellett.
A 40 év feletti jelentkezőket nem veszi fel a Google Az óriáscég kifizette a kiszabott pénzbüntetést, de továbbra is ragaszkodik az igazához.
Blacksad - kicsit késik a megjelenés, cserébe bepillanthatunk a kulisszák mögé A fejlesztők sok érdekes dolgot elmesélnek a a játék készüléséről és megszólalnak az eredeti képregény alkotói is.
League of Legends - egy lány két világrekordot is megdöntött azzal, hogy 30 óráig folyamatosan játszott A játékos több hasonló eredménnyel büszkélkedhetett már eddig is, de most újabb csúcsokat ért el.
Overwatch - íme Sigma, a 31. karakter A Blizzard még az új hős háttértörténetéről is mesélt egy kicsit.

Top hírek:
Star Citizen - beköszönt a törvény világa Méghozzá az Alpha 3.6 frissítésben, mely rengeteg újdonságot rejt a támogatók számára; mostantól a törvény előtt felelünk majd kétes tetteinkért, javul a pajzsrendszer, és végre űrhajót is vásárolhatunk a játékbeli pénzünkön.
ASUS ROG Strix Scope: egyszerűen nagyszerű A gyártó visszafogott mechanikus billentyűzete magabiztosan hozza a kötelezőt.
A Biostar engedélyezi az PCI Express 4.0-t az AMD 400-szériás alaplapjain Bár az öröm nem tart majd örökké, azért mindenképpen üdvözlendő a hír.
Befutott a Death Stranding borítója A Comic-Conon a Death Stranding panelje elsősorban a játék fejlesztésével kapcsolatos érdekességekről és inspirációkról esett szó, de Kojima azért időt szakított a box art leleplezésére is.
A klímaváltozás árnyékában Tíz évvel a legutóbbi nagy válság után a vállalatvezetők még mindig nem tartanak igazán a recessziótól, ez pedig azt jelenti, hogy a 2. világháború óta a leghosszabb ideje tartó expanzió időszakát éljük. A KPMG ez év elején, még a kereskedelmi háborúk kirobbanása előtt készült globális felmérése azonban meglepetésekkel is szolgált.
Érkezik a jósolt memória áremelkedés Most kell venni memóriát, az idei évben ugyanis várhatóan már csak drágulni fognak a termékek. Az esetleges vásárlást vagy bővítést tehát célszerű napokon vagy legfeljebb 1-2 héten belül meglépni.