Az olaszok egy alap segítségével küldenék haza a bevándorlókat

Egy alap létrehozásával támogatnák a fekete-afrikai országokat, hogy azoknak így több lehetőségük legyen visszacsalogatni az elvándorolt polgáraikat.

2019. május 15. 13:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Elismerte bűnösségét a fideszes PR-vállalkozó, 5 év felfüggesztettet kért rá az ügyészség Kuna Tibor sorra nyerte 2018-ig az állami kommunikációs tendereket.
Az EU tűzoltó flottát hozott létre az erdőtüzekre készülve Az Európai Bizottság létrehozta az Európai Unió tűzoltó légi járművekből álló első flottáját.
Közösségi teret szeretnél? Most ingyen kaphatsz egyet a Telenortól A Telenor és a Hello Wood közös pályázata a próbaterem nélküli zenekarokat, a lelátó nélküli sportcsapatokat, a stég nélküli strandolókat és a játszótér nélküli lakóközösségeket célozza.
Jamie Oliver mélyrepülése nem most kezdődött A brit éttermei kerültek a csőd szélére, de Budapesten még ki tud lógni a sorból, ahogy a receptjei is.
Egy köpés mutatta meg, milyen most az izraeli-lengyel viszony Lefelé haladó spirálba kerültek a lengyel-izraeli kapcsolatok, a legújabb botrány a miatt robbant ki, hogy egy 65 éves izraeli polgár leköpte Lengyelország Izraelben akkreditált nagykövetét. A két ország közti vita évek óta tart, az alaphangot a 201-ban életbe lépett lengyel holokauszt törvény határozza meg, és az utóbbi hetek varsói nacionalista tüntetései árnyalják.
Mi történik akkor, ha ráraknak egy kamerát a szusis futószalagra?

Top hírek:
Kurz kirúgja a szabadságpárti belügyminiszterét, a párt összes minisztere felállt Ezzel vége lehet a közös kormányzásnak.
Washington felfüggesztette a Huawei-korlátozásokat Ezzel időt adnak a vállalatoknak.
7 százalékkal drágultak a budapesti albérletek Budapesten 160 ezer forint az átlagos bérleti díj május közepén.
Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket Parc Fermé: Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket
Terrorcselekmény elkövetése miatt is vádat emeltek a christchurchi merénylő ellen Ez volt a szigetország történetében elkövetett legsúlyosabb tömeggyilkosság.
Meghalt Niki Lauda - A Forma-1-es legenda 70 évesen, családja körében hunyt el Hétfőn elhunyt Niki Lauda, háromszoros világbajnok Forma-1-es pilóta.