Az olaszok egy alap segítségével küldenék haza a bevándorlókat

Egy alap létrehozásával támogatnák a fekete-afrikai országokat, hogy azoknak így több lehetőségük legyen visszacsalogatni az elvándorolt polgáraikat.

2019. május 15. 13:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Csak súrol minket az újabb hidegfront, de belerondít a nyárba Kedd estig a Kárpát-medence fölé a nyugati anticiklon peremén változó nedvességtartalmú, az északkeleti tájakra néhány fokkal hűvösebb levegő érkezik, ott kissé gyengül a nappali felmelegedés - közölte a meteorológiai szolgálat.
Ki segít a mentális beteg hozzátartozóján? A skizofrénia nem csak a beteg életét nehezíti meg, de a családja számára is komoly kihívást jelent. A szegedi Pszichiátriai Klinikán ezért önsegítő csoport indult, ahol a hozzátartozókat szakemberek készítik fel az előttük álló feladatokra. ...
Korrupció miatt fizet 8,7 millió dolláros büntetést a Microsoft magyarországi vállalata A Microsoft magyarországi vállalatának 8,7 millió dolláros büntetést kell fizetnie korrupció miatt - jelentette be hétfőn az amerikai igazságügyi minisztérium.
Tippek a reggeli székletért A székrekedés rendkívül kellemetlen tud lenni, ám mielőtt még gyógyszerrel orvosolnánk porblémát, érdemes lehet néhány természetes praktikát kipróbálni. ...
Kevesebb nőt zaklatnak a munkahelyén A szexuális erőszak és zaklatás ellen küzdő MeToo-mozgalom hatására javult a nők helyzete a munkahelyeken, ugyanis kevesebb szexuális zaklatásnak vannak kitéve, mint korábban - állapították meg a Coloradói Egyetem kutatói. ...
Markos György: Soha többé nem állok színpadra A legendás humorista 73. születésnapján beszélt arról, hogy eldöntötte: befejezi pályafutását. Nehezen szánta rá magát, végül édesapja, a néhai Alfonzó egykori tanácsa győzte meg.

Top hírek:
Ábel Anita lánya rengeteget nőtt - Luca az édesanyjával strandolt Ábel Anita lánya, Luca augusztusban már 11 éves lesz.
Olaszország-Magyarország 6-7, vb-elődöntős a női pólóválogatott Védekezésével és Gangl kapus zseni védéseivel nyert a csapat. Spanyolország jön a négy között.
Ugyanazt a klímát kötötte vissza a MÁV Szobon, amelyet korábban lekapcsoltatott Szabálytalanságra hivatkoztak, hogy a bakterok miért nem használhatják az egyébként saját pénzükön vett légkondicionáló berendezést.
Angelina Jolie dögös ruhában jelent meg a Comic-Conon - Rég láttuk ilyen szexinek Aszimmetrikus szettben szexiskedett Angelina Jolie a hétvégén.
12 éves nevelt lányát erőszakolta meg egy nevelőszülő Ráadásul két éven keresztül molesztálta a kislányt.
Nosztalgiamenzától a házi vasalt kenyérig Végigkóstoltuk a Művészetek Völgyét, nosztalgiáztunk néha, de nem ettünk olyan jókat.