Zsírégetésre optimalizált, biciklis edzésterv: így a leghatékonyabb, és nem kell belehalni

Napi fél óra tekeréssel is meglehet az álomalak.

2019. május 15. 13:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Ed Sheerant megint plagizálással vádolják Justin Bieberrel közös új dala egycsapásra világsláger lett, csak ne hasonlítana ennyire Cheryl 2014-es, azonos című számára.
Aaron Carter azt mondja, Michael Jackson egyszer tett valami nem helyénvalót Az egykori gyereksztár mindig is védte a Popkirályt. Nem tudni, mire utalt mostani nyilatkozatával, de van egy kézenfekvőnek tűnő magyarázat.
Múltidézés Cannes-ban: több mint félévszázad után újra együtt az Oscar-díjas szerelmesfilm szereplői Több mint öt évtized után újra összeálltak az Egy férfi és egy nő című francia filmdráma főszereplői. Jean-Louis Trintignant és Anouk Aimée 1966-ban szerepelt együtt a Claude Lelouch-rendezte filmben, ami rengeteg díjat kapott annak idején. A trió idén újraélte az akkori sikert: A 72. cannes-i filmfesztiválra ugyanis Lelouch elkészítette az alkotás folytatását, amelyben az immár 88 éves színész és 87 éves színésznő szerepelnek.
400 °C-os láva ömlött a városra, 1700 évre konzerválta Herculaneumot A csaknem 2000 éve lakatlan szellemváros ma is jó állapotban van.
Bejelentette a magyar fesztivál - Lemondta fellépését a világsztár! Mégsem lesz megtartva a sokak által várt koncert.
Cannes királynője abszolút Priyanka Chopra volt idén Priyanka Chopra és Nick Jonas megnyerték ezennel a fesztivált.

Top hírek:
Meghalt Niki Lauda - A Forma-1-es legenda 70 évesen, családja körében hunyt el Hétfőn elhunyt Niki Lauda, háromszoros világbajnok Forma-1-es pilóta.
Fiatal pasik hajtanak Gregor Bernadettre Három év múlva ötven lesz, mégis férfiak ezrei rajonganak érte. Egy ideje pedig a jóval fiatalabb pasik is bepróbálkoznak Gregor Berninél, aki a Borsban indokolja meg, hogy miért ad nekik kosarat.
Minden harmadik nőt érint a szex utáni depresszió: lehangoló kutatás született Sokaknál a szerelmi együttlétet nem követik örömteli érzések.
Ma 70 éves a Dolly Roll énekesnője - Felismered fiatalkori fotóin? Ma ünnepli születésnapját a Dolly Roll énekesnője, Dolly.
Így búcsúztak a sorozattól a Trónok harca sztárjai Csekkold a megható Instagram posztokat!
A brit rendőrségen röhögnek a neten, mert egy legóembert keresnek Trükkös csalókat keres a northamptoni rendőrség, csakhogy az egyik csalóról olyan szerencsétlen rendőrségi fotót közöltek, hogy most mindenki ezen röhög. A trükk egyébként az volt, hogy az egyik betörő bekéredzkedett, mondván ellenőriznie kell az udvarban futó csöveket, és amíg a házigazdával hátul molyoltak, a másik betörő kifosztotta a házat.