Xperia 2-ről bukkantak fel renderek

Még az Xperia 1 is előrendelési fázisban van, de már érkeznek a képek az állítólagos utódról.

2019. május 15. 13:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Lesz kompakt Xperia de egyelőre nem nálunk! Nem engedte el teljesen a kis méretű, de jól felszerelt mobilok vonalát a Sony, viszont az Xperia Ace jelenleg csak Japánba tart.

Friss hírek
A chipgyártók sem szállítanak a Huaweinek A Qualcomm, az Intel, a Broadcom és az Infineon is felfüggesztette a Huawei felé a teljesítéseket.
Júniusban kerülhet piacra a Galaxy Fold Dél-koreai hírek szerint pár héten belül már megjelenhet a Samsung hányattatott sorsú hajlítható kijelzős mobilja.
Hamarosan beköszönt az AMOLED-kijelzők utódja A következő 5 évben legalább 100 százalékkal nő majd a sokoldalú miniLED-ek és microLED-ek piaca.
Crackdown 3 - máris kihalt a multiplayer A Kotaku friss beszámolója szerint alaposan megsínylette a több éves csúszást a Crackdown 3. A rajongók totális érdektelensége ugyanis oda vezetett, hogy három hónappal a premier után már konganak az ürességtől a szerverek.
Akkumulátorra hízik a Meizu 16Xs Egyre több készüléket számlál a Meizu 16-os szériája, lassan érkezik a Meizu 16Xs is.
2019 - Íme a 21. héten megjelenő játékok listája Az elkövetkező napokban néhány kisebb alkotás premierje várható, többek között megjelenik a Total War: Three Kingdoms.

Van, ahol nagy ajándék jár a Sony Xperia 1 mellé Több skandináv országban is egy 300 eurós Sony WH-1000XM3 fejhallgató jár azoknak, akik előrendelik az Xperia 1 csúcsmobilt.
Beperelte az NVIDIA-t a Xperi A Broadcomot és a Samsungot térdre kényszerítő cég megtalálta az új célpontját.

Top hírek:
Megint baj van az Intel processzorokkal Alig hevertük ki a Meltdown és Spectre támadásokat, most itt az újabb fenyegetés.
E3 2019: Két új játékkal készül a THQ Nordic Már biztos, hogy legalább két új játék bejelentésével készül az idei E3-ra a THQ Nordic. A hírek szerint nem teljesen új címekről lesz szó, hanem egy régebbi játék remake-jéről és egy korábbi franchise folytatásáról.
Switches portok és stratégiai játékok uralják május második felét A hónap hátralévő részében sem fogunk unatkozni.
E3: 2019 - A THQ Nordic két ismert sorozat folytatását jelenti be Az idei expó minden bizonnyal érdekes lesz, hiszen régi szériák folytatásainak leleplezésére számíthatunk.
A Minecraft lehet minden idők legnépszerűbb játéka Nehéz megbecsülni, hogy pontosan mennyi példányt adtak el a Tetrisből, de sokan 170 millióra saccolják a számot. Ha ez igaz, akkor a Minecraft a maga 176 milliójával minden idők legkapósabb játéka lehet.
A legjobb mobiljátékok a héten Megjelent a díjnyertes The Gardens Between iOS-re, és világszerte elérhetővé vált a Durango.