Megmutatta az első hajlítható notebookot a Lenovo

A ThinkPad X1 családba érkező újdonságot egyelőre csak megcsodálni lehet, de 2020-ban meg is fog jelenni.

2019. május 15. 14:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Csökkenhet a világ memóriaellátása A Japán és Dél-Korea közötti ellentétek miatt akadozhat a memóriachipek termelése, ezzel olyan nagy gyártók is szüneteltethetik a gyártást, mint a Huawei, a Lenovo, vagy épp az Apple.

Lenovo S5 Pro: ennyi pénzért ritkán kapni ilyen jó fotós mobilt A Lenovo S5 Pro nem egy friss telefon, de 60 000 forint alatt kevés olyan készüléket találni, ami ennyire jó kamerarendszerrel van felszerelve.

Friss hírek
Kedvcsinálón a The Dark Crystal: Age of Resistance Friss, a kulisszák mögé betekintést engedő előzetessel jelentkezett az1982-es A sötét kristály előzményének is tekinthető The Dark Crystal: Age of Resistance. A látványos fantasy-sorozat augusztusban debütál a Netflixen.
Death Stranding - megérkeztek az első képek a borítóról A Comic-Conon leplezték le a játék borítóját, a steelbook kiadás pedig egy impozáns külön grafikát kapott.
Natalie Portman lett az új Thor A Thor: Love and Thunder egyik főszereplője Natalie Portman lesz
Újabb megszüntetett sorozatot támasztottak fel Folytatódhat az AP Bio.
Ez a rengeteg ajándék mind a GameStar tábor lakóira vár Ezúttal sem távozik majd senki üres kézzel a GameStar táborból.
Aki hétvégén moziba ment, az Az oroszlánkirályt akarta látni Döbbenetes egyeduralkodást mutatott be a mozikban a Disney új filmje.

V330, plusz egy kis ThinkPad Nagyjából ezt a receptet követte a Lenovo a ThinkBook S család megalkotásakor.
32 GB memória is befér a Lenovo Legion Y545-be Nyugat-Európában is elérhető az új Legion Y545, gombmentes érintőpaddal, prémium kialakítással és akár 32 GB RAM-mal.

Top hírek:
Star Trek: Picard - több régi kedvenc is felbukkan az első előzetesben Teaser trailertől még nem őrültek meg ennyire a Star Trek-rajongók, és ezen cseppet sem csodálkozunk.
Eljátszották az 51-es körzet ostromát az ArmA 3-ban Teljesen elszabadult a legújabb internetes őrület.
Több mint 26 millió forintért árulják a világ egyik legritkább videojátékát Egy gyűjtő számára igazi főnyeremény lehet a játék, de jó mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha meg akarja szerezni.
Előzetest kapott a Snoopy az űrben Újabb AppleTV+-os alkotás reklámozása kezdődött el.
Marvel - lehullt a lepel a negyedik fázisról Az idei Comic-Con egyik legjobban várt panelje volt a Marvelé, hiszen mindenki arra volt kíváncsi, hogyan fűzi tovább hatalmasra hízott univerzumát a cég. A Végjáték után pedig nincs megállás, sőt, talán most kapcsol rá igazán a stúdió.
Élőszereplős A kis hableány: megvan Triton király? Javier Bardem lehet Triton király.