Kövér szerint az állami hírügynökség az ellenekzőjét adta a szájába a klímaváltozásról

A házelnök Tordai Bence kérdésére az egyik legfontosabb problémának nevezte a klímaváltozást.

2019. május 15. 19:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kövér szerint valójában fontos a klímaváltozás, az állami hírügynökség módosította a tudósítását Tordai Bence egy fóruma előtt kérdezte a házelnököt a nagy vihart kavart nyilatkozatról.

Orbán legyőzhetetlen, de azért van, ahol az ellenzék meg tudja szorongatni Mióta a NER leuralta a magyar sajtót, az ellenzéki pártok új platformot találtak: a közösségi médiát. De lehet olyan sikeres egy Tordai Bence élő közvetítés, mint Orbán Viktor képei az Instagramon? A...

Friss hírek
LMP: "Számunkra tragédia, siralom, halál, vérhányás" A hivatalos nyilatkozatokban optimista az LMP, azonban beszéltünk olyan párttaggal, aki szörnyű estére számít.
Megmagyarázzuk a választást Élő adásban az Index. A politika rovat munkatársai beszélgetnek a választás eddig ismert adatairól. Milyen eredményre lehet számítani a magas részvételből, milyen belpolitikai következményei lehetnek a mai napnak?
Tarolt-e a Fidesz, bejut-e valamelyik kispárt? - magyar EP-eredmények percről percre A magyar belpolitikát is meghatározó választásnak nevezte Orbán Viktor a vasárnapi szavazást, a Fidesz pedig ennek megfelelően fel is pörgette a kampánygépezetet a kampány utolsó óráira. Hogy ennek köszönhető-e vagy sem, egyelőre nem tudni, de a részvétel rekordmagasnak ígérkezett már délután. Kérdés: kinek jó ez? A Fidesznek, amelyik ismét "kétharmadot" érhet el, vagy az ellenzék is mozgósított? A magas részvétel bizonytalanná tette az öt százalék körüli pártok bejutását.
Pálffy Ilona: Segíteni kell az Ukrajnából jövő szavazókat Az NVI elnöke beszélt az ukrán határnál kialakult helyzetről is az NVB vasárnap esti ülésén.
Merre fordult az EU? Európai eredményváró percről percre Mit jelent a rekordközelinek tűnő európai választási részvétel? Valóban a migrációról mondanak véleményt az uniós polgárok, ahogy azt a populisták jósolják? Marad-e az unió vezető ereje az Európai Néppárt, ők adják-e majd a Bizottság elnökét? Kik lesznek Orbán Viktor szövetségesei: az EPP vagy Salvini társasága? Kövesse az uniós eredményeket és az első reakciókat a hvg.
A közmédia hirdetésben tolja a migránsos riogatást az EP-választás napján

Hír: Az szja harmadik 1%-a legyen a szakszervezeteké! Korózs Lajos, az MSZP és Tordai Bence, a Párbeszéd politikusa egy olyan törvényjavaslat támogatásához kéri a többi párt támogatását, hogy a személyi jövedelemadó harmadik 1%-át a szakszervezeteknek j...
Videó: Maga a magyar kormány veszi el a magyarok munkáját! Miközben kivándorlási válság van az országban, maga a magyar kormány toboroz unión kívüli államokból vendégmunkásokat, akik lenyomják a béreket és még kiszolgáltatottabbá teszik a magyar dolgozókat ...

Top hírek:
Szavaznál vasárnap, de még nem tudod kire? Itt egy teszt, ami segít dönteni
Keresztelő volt ma az Orbán családnál
Mintegy százezren tüntettek Tel-Avivban a demokrácia védelmében A szervezők szerint százezres tömeg tüntetett szombat este a demokrácia védelmében Tel-Avivban
EP-választás - Megkezdődött a voksolás az ázsiai kontinensen Megkezdődött az óceániai és ázsiai magyar külképviseleteken az Európai Parlament (EP) magyar tagjainak választása helyi idő szerint vasárnap reggel
Több mint 17 kiló kábítószert foglaltak le a rendőrök egy szombati akcióban A BRFK és az NNI nyomozói három embert Pomázon, egyet pedig Budapesten fogtak el.
Rendőri akció gyorsítja a határátlépést Ukrajna felől az EP-választások alatt A Készenléti Rendőrség tagjait vezényelték a záhonyi határátkelőhöz, de csupán véletlen egybeesés, hogy pont a választások alatt tartják az akciót.