Anno 1800 - javul a belső nézetű mód

Jókora frissítés érkezett a mai napon a Ubisoft birodalommenedzselős alkotásához, melyben ezúttal több olyan problémát is orvosolnak, melyeket anno a tesztünk írásakor mi is említettünk.

2019. május 15. 20:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Far Cry 5 a jelenlegi generáció eddigi legsikeresebb Ubisoft játéka A nyílt világú lövölde olyan címeket hagyott le, mint az Assassin's Creed Origins és Odyssey, vagy éppen a Rainbow Six: Siege. Kicsit azért vakarjuk a fejünket.

Nagyon jó évet zárt a Ubisoft A Ubisoft is megtartotta éves pénzügyi beszámolóját, a francia kiadónak pedig nincs oka a panaszra, mert nagyon sikeres esztendőt tudhat maga mögött. A jövőre nézve sincs okuk az aggodalomra, több új ...
Három nagy, még ismeretlen Ubisoft játékot kapunk 2020 elején Ősszel várhatóan csak a Ghost Recon Breakpointot adja ki a francia vállalat.
Tom Clancy's The Division 2 - a héten jön az első 8 fős raid A Ubisoft hamarosan komoly kihívás elé állítja a washingtoni ügynököket.
Rainbow Six: Siege - itt az első kép az érkező operátorokról A Ubisoft közzétett egy bejegyzést a Twitteren, ami egyértelműen a játék soron következő frissítésére utal.
Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint - két előzetes mutatja be a sorozat következő részét A Ubisoft hivatalosan bejelentette a Wildlands folytatását, amiben ismét négyesben mehetünk kalandozni.

Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint - kiszivárgott pár infó Hivatalosan csak holnap jelentik be, de a német Ubisoft Store-ban rövid ideig látható volt például az egyik gyűjtői szobor.
A Csendes-óceán térségében játszódik a következő Tom Clancy's Ghost Recon? A játék hivatalos bejelentésére még várnunk kell egy picit, de talán már most kiderült, hogy ezúttal hova kalauzol el bennünket a Ubisoft.
Szavazz: szerinted milyen játékot rejt a Ubisoft új profilképe? A kiadó új képe csak egy dolgot jelenthet: hamarosan bejelentenek egy új játékot. De vajon melyiket?
For Honor - fénykarddal a világ ellen A nemzetközi Star Wars-nap alkalmából a Ubisoft fejlesztőcsapata valami egészen különlegessel kedveskedett a For Honor játékosainak. Lézerpallossal, fényfejszével és egyéb világító fegyverekkel csapha...
Kicsi a valószínűsége annak, hogy elkészül a Child of Light 2 Korábban még úgy tűnt, elkészülhet a Ubisoft szerepjátékos elemekkel megbolondított platformerének folytatása, de a jelek szerint azóta változott a helyzet.
Új Ghost Recon játékot jelent be a jövő héten a Ubisoft? A Ghost Recon Wildlands elég nagy sikert aratott, a mai napig frissítik. Nem lepődnénk meg, ha folytatást kapna hamarosan.