Szvoren Edina az idei Libri irodalmi díj nyertese

A Libri irodalmi közönségdíjat Krusovszky Dénes Akik már nem leszünk sosem című regénye kapta.

2019. május 15. 21:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Az EU Bírósága kimondta: jogsértő az EU-s polgárok haszonélvezeti jogának megszüntetése a magyar mezőgazdasági területeken 2013-ban a parlament törvényt fogadott el, ami szerint megszűnik minden olyan fennálló, határozatlan idejű vagy 2032 után lejáró haszonélvezeti jog, amit nem közeli hozzátartozók közötti szerződéssel alapítottak.
Bemutatkozott három magyarországi borvidéki márka A másik két magyarországi borvidéki márkával, a Villányi REDy-vel és a pannonhalmi PH-Értékkel közösen mutatták be a BalatonBor 2018-as évjáratát kedden Budapesten
Óriásplakáton mondott köszönetet a 4/b osztály az alsós évekért két tanáruknak Székesfehérváron
Fidesz: a Soros-hálózat beavatkozik az EP-választásokba A bevándorláspárti Soros-hálózat beavatkozik az európai parlamenti (EP-) választásokba - jelentette ki Halász János, a Fidesz frakciószóvivője kedden Budapesten újságíróknak
Újra népszavazásokkal próbálkozik a Momentum A párt szerint van is esély arra, hogy ezúttal átmenjenek a kezdeményezések.
Firefoxot használ? Frissítsen rá, megjött a hipersebességre kapcsolt változat A Mozilla kedden tette elérhetővé a Firefox böngésző 67-es verziószámú változatát, ami 40-80 százalékos gyorsulást ígér a felhasználóknak.

Top hírek:
Kurz kirúgja a szabadságpárti belügyminiszterét, a párt összes minisztere felállt Ezzel vége lehet a közös kormányzásnak.
Washington felfüggesztette a Huawei-korlátozásokat Ezzel időt adnak a vállalatoknak.
7 százalékkal drágultak a budapesti albérletek Budapesten 160 ezer forint az átlagos bérleti díj május közepén.
Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket Parc Fermé: Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket
Terrorcselekmény elkövetése miatt is vádat emeltek a christchurchi merénylő ellen Ez volt a szigetország történetében elkövetett legsúlyosabb tömeggyilkosság.
Meghalt Niki Lauda - A Forma-1-es legenda 70 évesen, családja körében hunyt el Hétfőn elhunyt Niki Lauda, háromszoros világbajnok Forma-1-es pilóta.